Ahoj,
pracuji na PPC portu Symbian S60 hry a mam opravdu naprosto kriticke problemy s ladenim. Skutecne zarizeni jsem si koupil teprve vcera, jelikoz jsem doufal, ze se moje problemy vyresi, ale bohuzel jsem se mýlil.
1. Ladeni v emulatoru
Tak to je neco strasnyho. Sance, ze se emulator spusti a vydrzi bezet, je na mem pocitaci tak 60%. Naprosto kriticke jsou prvni 2 minuty, pokud do te doby moje PC nespadne, tak uz mam vyhrano. Nejvetsi problem je to, ze po restartu prijdu o vsechny datove soubory, ktere jsem pred tim neuveritelne pracne nahral do emulatoru (myslim tim datove soubory pro levely, grafiku, samply, atd.)
Nevim jestli vse chapu spravne, ale neprisel jsem na jiny zpusob jak nahrat svoje soubory do emulatoru, nez pres program Remote File Viewer, kterej je na tohle ale naprosto nevhodnej, jelikoz neumi kopirovat vice souboru soucanse. Nevi prosim vas nekdo, jaky soubor na PC obsahuje image souboru pro emulator?. Jelikoz by me velice pomohlo si tenhle soubor zalohovat a pak po padu PC ho pouzit pro obnovu.
Chci jeste dodat, ze muj pocitac je naprosto v poradku, a bez spusteneho emulatoru PPC me snad jeste nikdy nespadl.
2. Ladeni na zarizeni
Jak jiz jsem psal, vcera jsem si koupil PDA, abych aplikace mohl ladit primo na zarizeni. Nainstaloval jsem si ceskou verzi programu ActiveSync a komunikace PC <-> PDA me funguje bez problemu. V EVC3 jsem nastavil jako cil pro BUILD "Win32 ARM debug" a zarizeni "PocketPC 2002 (Default Device)". Bohuzel jakmile dam BUILD tak mi vyskoci chybova hlaska s nasledujicim textem:
The Microsoft ActiveSync connection server has failed
Please make sure Microsoft ActiveSync is running and retry the download by Rebuild All or Update Remote Output File(s).
Pritom PDA jsem mel pripojeny k PC a ikona ActiveSync svitila zelene a v okne bylo vypsano "Pripojeno".
V platform manageru jsem zkousel nastavit vsechno mozny, ale vubec nic se nezmenilo. Nevi nekdo, jak tenhle problem vyresit?
Jinak vse jsem nekolikrat zkousel preinstalovat a menil jsem i poradi instalaci, ale vse je stale pri starem.
Diky za pomoc
Tomas
1st EasySoft