HTC TouchFLO 3D - problém - ohlášení SMS a / nastavení pozadí
Ahoj, potřeboval bych prosím pár rad. Při příchozím hovoru telefon normálně vibruje a zvoní ale při SMS se zpráva nijak neohlásí, přestože mám u nich nastavené jak vibrace, tak zvuk. Dále mi nejde nastavit obrázek na pozadí TouchFlo3D. V albu dám "Nastavit jako pozadí Dnes" ale obrázek je vidět jen při vypnutém TF3D. Díky za odpovědi.
Ano, pochopitelně... TouchFLO 3D je plugin na Today, který jej zároveň překrývá, proto není vidět nastavené pozadí. V TouchFLO 3D se nastavuje v settings.
Upozornění na SMS mi jede ok, jak vibrace, tak zvuk.
Upozornění na SMS mi jede ok, jak vibrace, tak zvuk.
Díky moc, můj první windows mobile :) Tak s tapetou už je mi to jasné, ale že nezvoní a nevybruje při SMS, přestože to mám nastavené....? Nestalo se to někomu také?
Start - Settings - Zvuky a upozornění - Upozornění - dále Událost: Zpravy: Nová textová zpráva - zaškrtlé Přehrát zvuk a Vibrace
Tenhle problém jsem měl také, respektive me telefon upozornil teprve ve chvili kdy jsem ho "zapnul" (rozumej rozsvitil display tlacitkem na vrchu) Pritom o hovoru jsem byl upozornen okamzite. Resil jsem to tweakem na rozsviceni displaye pri prichozi SMS. Pak jsem ale nainstaloval Diamond Tweak a ten nastavil v registrech z5 to ze se display nerozsviti. Ovsem od te doby mi oznameni funguje tak jak ma. Takze doporucuji nainstalovat Diamond Tweak.