Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Samsung i900 Omnia - problém - nefunkční display

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    7

    Mám Omnii 2 dny a už dvakrát se mi stalo, že jsem přístroj zapnul, ale nezapnul se display. Když jsem na něj ťukal, tak telefon vrněl, ale display byl černý. Nevíte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Toto nemusí být nefunkčnost displaye... většinou se mi toto stávalo při nekompatibilitě nějakého SW, nebo špatné konfigurace ROM. Tohle spíš vypadá na Firmware. Zkusil bych provést Hard-reset a pokud by to nezbralo, tak reklamovat, protože ROM je v režii servisu a u Samsungu nepochybně.

    Tím neříkám, že to vadný display není... může to být cokoliv
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    7

    Díkes :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Tak co, jeste ti to porad blbne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    7

    Jo, jedinej soft co to mohl dělat, tak je Route 66 a když jsem ho vymazal a udělal hard, tak to pořád dělá. Myslím si, že je to Verzí ramky....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Stalo se mi to asi jen 3x a to vzdy v aute. Nainstalovaneho mam toho opravdu hodne, takze tezko rict. Mel jsem podezreni na nastaveni wifi. Vzdy jsem dal pouze dlouhy stisk vypinaciho tlacitka a Omnia se probudila. Ale rikam- 3x a od te doby dost...Telefon mam asi 6 tydnu.

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    16

    Telefon mam par dnu a uz se mi to stalo nekolikrat, vzdy pri zapnute wifi. Nainstalovano pouze Route66. Telefon musim vypnout a opet zapnout. Delsi drzeni odemykaciho tlacitka nepomaha, ani zmena nastaveni zpusobu odemykani.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    11

    Mám ten samý problém, většinou když je telefon delší dobu v nabíječce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    16

    Potvrzuji stejný problém, stalo se mi to dnes podruhé, při nabíjení přes noc. Ráno jsem měl černý displej a pomohlo restartovat. Omnii mám docela naplněnou software, takže nevím čím to je. A nejde mi nabíjet přes autonabíječku, přes 220V a přes USB nabíjení funguje. Hard reset jsem zatím nezkoušel. Pokud máte podobné zkušenosti pokusme se vyspecifikovat problém pro případnou reklamaci. S WiFi nevím, ale asi jsem ji měl vypnutou, budu to sledovat. Verze PDA:BPHH5/UHHH5 TEL:XXHH9
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    11

    wi-fi to není - tu jsem měl vypnutou , soft tam mám jen vito audio notes a Igo (tím to není , protože to dělalo i před nainstalováním) takže chyba je jinde - nabíječkou to také není už se mi to stalo i mimo nabíječku - vždy s eto ale stane po delší době nečinnosti.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    9

    Zdravím,tak se mi to dnes stalo taky,asi 3x display fungoval jen po zapnutí telefonu,než se vyplo podsvícení pak už nenaběh,zkusil sem reset tim tlačítkem nahoře a zatim to de,tak nevim čím to je
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    Ahoj všichni problém s nenaběhnutím displaye jsem také pocítil zatim se mi to nepodařilo vyřešit tak to reším tlačítkem RESET
    ale zeráží me jiná věc omnia se vypne po nabití a to je divné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    1

    nemate zapnutou spolecenskou pauzu? ja ji zapnul pak mi dvakrat umrel display tak jsem ji vypnul a od te doby v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravim všechny,mám Omnii asi měsíc problém s displayem jsem teké řešil.Jelikož pracuji jako řidič kamionu,tak jsem vypozoroval,že když nechám v menu napájení "vnější napájení" zapnuto "vypnout zařízení",tak potom se nerozsvítí a musím restartovat.Při zapnutém "žádné" se mě to ještě nestalo.A nejvyšší spotřeba energie je při "přehmatávání" po vysílačích GSM.Při cestě z Anglie přes celou Francii do Itálie dokáže vycucnout čerstvě nabitý telefon.Podotýkám,že jde zhruba o 24 hod.Při pobytu v CZ vydrží cca 3 dny.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Samsung Omnia SGH i900 - problém - zahlcení paměti
    Od kure007 v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-04-2009, 21:12
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-02-2009, 20:08
  3. Samsung Omnia SGH i900 - problém s instalačním CD
    Od jirii_ce4you v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-01-2009, 06:48
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 17:38
  5. Samsung Omnia i900 - problém - SMS se odešle 2x
    Od lokoj_ce4you v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:40