TouchFLO 3D - ostatní pluginy na Today
Zdravím vás všetkých.
Veľmi by ma zaujímalo, ako by som si mohol v Touch Flo pridat do Home screenu okrem kalendara a vypisu hovorov aj ine pre mna dolezite aplikacie napriklad.
Je to vôbec možné?
Za každú radu budem vďačný.
P.S. Diamond TF3D customize to nevie :sarcastic:
Veľmi by ma zaujímalo, ako by som si mohol v Touch Flo pridat do Home screenu okrem kalendara a vypisu hovorov aj ine pre mna dolezite aplikacie napriklad.
Je to vôbec možné?
Za každú radu budem vďačný.
P.S. Diamond TF3D customize to nevie :sarcastic:
no a co to vyresit tak jako to udelala vetsina lidi ktera potrebuje pouzivat i jiny programy v home? Proste vypni TouchFlo a je to. Proste rada nad zlato. Nejak me ani skoro po mesici vlastneni Raphaela nedoslo proc lidi ten uzasnej TouchFlo pouzivaji kdyz je tak svazuje...
tu najdes presny postup na instalaciu SecondToday https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=30657&fi=0#1
Takto mam pridane Spb Time a Spb Diary + pozadie z TF3D ;)
Matrix44
Takto mam pridane Spb Time a Spb Diary + pozadie z TF3D ;)
Matrix44
Ako dočasné riešenie super.Ďakujem za pomoc a keďže neexistuje žiaden zatial známy trik ako pridat na home založky,prosím LOCK.
Muzes zkusit ThrottleLauncher, ktery si umi docela obstojne hrat na TF3D a je siroce modifikovatelny (a free).
Ahoj ve spolek. Včera jsem koupil Touch Pro CZ. Sunnysoft kde jsem ho koupil a který dělá češtiny ho prodává s InterWrite. Nechodí ale korektní podpora HW klávesnice. Když už píše česky (zapnout podporu HW klávesnic v nastaveni) tak nikde nenajdu otazník. Při psaní emailů, pak české znaky neodcházejí korektně. Nevíte někdo o spolehlivě fungující podpoře HW české klávesnice?
Já jsem tam nic nepral! Při instalaci se to zeptalo na jazyk, vybral jsem češtinu a i v návodu je, že podporu češtiny si mám nastavit v InterWrite. Ale když jsem to řešil se Sunnysoftem, tak tvrdili, že si distributor podporu HW klávesnice neobjednal, tak není správně funkční. Chceš říct, že ho mám vypnout a zkusit psát česky?
Mrkni do Nastavení -> Systém -> Informace o zařízení, jestli je ta ROM CSY. Pokud ano, tak by tam InterWrite měl být zbytečně.
Ne to tam neni. Je tam 1.90.401.1 WWE. InterWrite jsem smazal a je po češtině! Ale neinstaloval jsem ho. Je tam sám po HR.
A sakra, tak doufám, že vyjde časem ofiko česká ROM od HTC, protože InterWrite není nejlepší řešení...
to že maily odcházejí bez diakritiky není problém klávesnice, ale nastavení kódování mailů, které tyto znaky nepodporuje. Bohužel to nejde nastavit defaultně na jiné kodování, takže buď před každým napsáním mailu změnit nastavení kodování, nebo na to prostě kašlat.