Ve složce Programy\Hry mám zástupce exefajlů nainstalováných her. Některé se tam nainstalovaly sami, jiné jsem tam vytvářel. Vždy po restartu se některé vadně zobrazí (šmouhy, viditelný jen obrys, ne kresba). V Průzkumníku\Windows\Start menu\Programy\Hry jsou vykresleny vždy správně. Některé jsou v pohodě vždy, jiné někdy ano, někdy ne. Stejně tak špatně se zobrazují i v naposledy spuštěných programech a v panelu programů TouchFlo. Žádná logická příčina se v tom nedá najít. Jinak vše samozřejmě funguje. Pokud před resetem vypnu TouchFlo zobrazí se vždy dobře. Po jeho spuštění už to tak zůstane. Ne že by to byla nějaká tragedie, ale vadí mi to. Hnusně to vypadá. Obvykle před resetem nebývá možnost TF vypínat, takže se musí provádět 2x.
Dá se toho nějak elegantně zbavit? V nejhorším mě napadá jestli se dá nějak zařídit, aby se po resetu TF nespouštělo automaticky, ale ručne po naběhnutí systému. Z Windows\StartUp jsem vyhodil soubor HTCStartUp, ale nic se nestalo. Je taková možnost? Předem děkuji za rady.