Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Touch Diamond zrusenie hovoru otocenim pristroja

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    2

    Zdravim, snazil som sa to tu najst ale marne (nepomohol ani search), pred dlhsim casom som tu cital o moznosti vypnutia /zrusenia hovoru/zvonenia otocenim telefonu obrazovkou dole.
    Je na to nejaky cab alebo nastavenia v registroch?

    thx

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Nie je to zrusenie hovoru , ale vypnutie zvonenia, teda volajuci nevie ze si to vypol.

    Ztlumení vyzvánění při otočení telefonu displejem dolů
    Využijte naplno možností pohyboveného senzoru. Pokud si v registrech na adrese HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\PHONE u položky FaceDownMuteRing nastavíte hodnotu na 0 (defaultně je 1), a během příchozího hovoru pak telefon otočíte displejem dolů, dojde k automatickému ztlumení vyzváněcí melodie.


    Dalsie informacie tu :

    http://www.smartwiki.cz/pocket-pc/htc/htc-touch-diamond
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    OK a jak ti to funguje?? Respektive mě to fungovalo jenom při prvnim hovoru po úpravě registrů...zkoušim to i v TF3D Config a v Advanced config tool se stejnym výsledkem..zatim :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Ja to nepotrebujem, takze nepouzivam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Podařio se to někomu stabilně rozchodit?? :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    ja mam oficialnu romku a toto mi od zaciatku fungovalo a nic som nemusel nastavovat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    11

    Taky mi to standardně chodilo s ROM 1.37. Teď mám 1.93 a chodí to více méně bez problému. Zkusil bych zkalibrovat ten G-senzor to by mohlo pomoci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Tak ani po několikerý kalibraci a ani s žádnou ROMkou co sem měl (a že jich už bylo hodně vč. oficiálních) mi to vůbec nefachá...napadlo mě jestli s tim nemá něco společnýho HardSPL, ale to je asi zhovadělost...fak nevim:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    mozno mas chybny G sensor..Teeter ti ide v poriadku? alebo skus aj Klaxon. ten funguje na rovnakom principe..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - Firma u příchozího hovoru
    Od Fireman_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-04-2009, 07:47
  2. HTC Touch Diamond - Nefunkční vyzvánění hovoru
    Od x-time v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-04-2009, 15:04
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-11-2008, 19:42
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-11-2008, 21:12