HTC Touch Diamond - problém se samočiným vypnutím Bluetooth (BT)
Od urcitej doby sa mi na mojom Diamonde vypina Bluetooth nahodne samo od seba. Urcite viem , ze to nerobilo na zaciatku asi tyzden, dva. Avsak od tej doby som uz kadeco naistaloval a tiez som skusal spajanie Diamonda s PC cez bluetooth, ale nastavil som vsetko spat ako to bolo na zaciatku, ale bluetooth sa mi aj tak asi raz za den samo od seba vypne. Dost mi to vadi, kedze pouzivam v aute handsfree a ked sa bluetooth vypne tak som nastvany. Nemate podobnu skusenost ?
Tak uz som to asi vyriesil, cez Advanced config som v sekcii Bluetooth vypol "OBEX" a asi to pomohlo :)
Tak dnes som zistil , ze to stale nie je vyriesene, lebo sa mi bluetooth zase samo vyplo. Tak to je zahada .... Nemate podobny problem ?
A nesouvisí vypnutí BT s vypnutím přístroje?
Tohle by mělo údajně fungovat i na BT atp., zkus a dej vědět.
Tohle by mělo údajně fungovat i na BT atp., zkus a dej vědět.
BT sa vypne nahodne len niekedy, ale samozrejme ze je to vzdy ked je display vypnuty (lebo to je 95 % casu), ale vyskusam tie kluce a potom dam vediet. Zatial dik.
Pozeral som do registrov, vsade tam mam hodnotu "4" , dnes sa mi BT nevyplo ani raz, takze zatial to este necham tak, zadal som totiz nazov BT (predtym som mal bez nazvu, takze bralo nazov z telefonu). Uvidim, ci to nahodou nepomohlo po par dnoch. Ak sa mi zase vypne tak skusim tie registre dat na "1".
Uz dva dni sa mi BT nevyplo , ale nechce sa mi verit, ze by to sposobilo len to zadanie mena BT zariadenia, tak este uvidim .
Takze BT sa mi vyplo opat, takze v tom nazve to nebolo........... skusam dalej prist na problem ........