Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Nastavenie MP3 ako zvonenia na P535

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Chcem si nastavit MP3 ako zvonenie telefonu. Po spusteni telefonu-ponuka- zobrazit moznosti sa dostanem na zalozku zvuky. Tu vidim zoznam predvolenych zvukov, vratane pozadovanej MP3 melodie (ta je uz nakopirovana v prislusnom priecinku). MP3 melodiu ale mi neprehra a ani mi ju nedovoli vybrat a ulozit ako zvonenie. Neviem preco... MP3 inak spustam cez TcPMP. Instalovany mam WM6 Proffesional.

    Dakujem za kazdu radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    61

    Nastavení\Osobní\Vyzváněcí tóny
    v seznamu zaškrtnout požadované MP3ky a ty by se pak měly objevit v nabídce výběru vyzváněcího tónu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Tak to skusam, ale proste format MP3 mi to nespusti ako zvonenie. Neviem preco.(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Este jedna vec - cez prieskumnika tie MP3 vidim ako subor neznameho formatu, ale TCPMP player mi to prehráva v poriadku... Ale WM ako by ich nepoznal.... co s tym?:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    61

    tak vyzkoušej nějaké jiné MP3ky
    prošel jsem znovu celý postup, jak je shora popsán, a funguje ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Skusil som dat ine skladby a stale ten isty problem. Ako by to pod WM6 nepoznalo format suboru a nevedelo aky program na otvorenie MP3 ma pouzit. MP3 nespustim ani kliknutim na subor, napíse mi - "subor nelze otevrít, bud neni podepsany duvernym certifikaten, nebo jednu z jeho soucasti nelze najit." Ale ak spustím Media Player alebo TCPMP tak cez tieto programi ich prehram. Ako by nieco vo WM 6 chybalo, ale neviem čo.. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak se tím netrap půl roku a zkonvertuj si tu MP3 do nějakáho "MS lover" formátu, třeba WAV.
    Odkaz na softík, který ti to zkonvertuje je v 1. příspěvku vlákna "Cihlářský archiv..."
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    81

    Zober si Nero Wave editor a prekonvertuj tie tvoje mp3 cez neho, mozes pouzit aj ten nerovsky kodek (mp3PRO) a v pohode ti to telefon zoberie - inak robota tak na 1 minutu. (Odskusane, mal som ten isty problem s mp3).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    OK, asi mi ine neostane.
    Toto riesenie ma nenapadlo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    31

    Mel jsem ten samy problem. MP3 nehraly. Tedka jsem updatoval na WM6.1 s mp3 jako vyzvaneni funguje. Predtim jsem mel WM6.0
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. vlastne zvonenia - kontakty
    Od voda2 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-02-2009, 22:36
  2. Zaplatím za nastavenie wifi a pripojenie do siete v P535
    Od lukynko v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-09-2007, 22:04
  3. mp3 zvonenia na 6515
    Od davhan v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-01-2007, 20:58
  4. HP iPAQ hw6515 a zvonenia na telefone
    Od Alimarek v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 08:12
  5. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 13:59