Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC Touch Diamond - slaby signal wifi

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    Ake mate skusenosti so silou wifi signalu na diamonde? lebo ja osobne som zacal pozorovat ze signal je strasne slaby. predtym som mal Qtek 8310 a chytal som wifi po celom dome a este aj sem tam v zahrade . a teraz s diamondom staci ak som len v inej izbe ako mam router a mam problem pripojit sa lebo nemam signal. skusim este preinstalovat Romku a potom mi ostava asi jedine reklamacia. nema niekto skusenosti s tymto problemom? ROM mam 1.93 XXX
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    11

    A zkoušel jsi settings-připojení-Wireless LAN-režim napájení. Tam se zdá, že jde zvýšit výkn ovšem na úkor baterie. Příznávám, e jsem to ale nezkoušel
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    18

    jednoznacne jak pise safino, je treba zvysit silu signalu na ukor baterie, minimalne ne tu polovinu, ale lepe na max... kdyz sem mel nastaveno na Touch Pro maximalni usporu baterie, tak sem se skoro ani nemohl pripojit, respektive stranky se prakticky nenacitaly. Mam to nastavene na max. vykon wifi, preci jen baterku muzu dobit kdykoliv ale nepozoruju ze by to nejak extra vic zralo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    to som zabudol napisat..mam to nastavene na maximalny vykon..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    23

    Mám ten samý problém. Wifi signál je strašně slabý, tam kde stařičký notebbok s wifi PCMCIA kartou jede úplně v pohodě a síla signálu je 75% Diamond se takřka nechytne. Samozřejmě signál nastaven na max. Má někdo nějaký typ? Verze ROM 1.93.479.3 - pomůže přeinstalování? Díky za postřehy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    4

    Stejný problém. Nová ROM nic neřeší, jdu s telefonem do servisu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    potom daj vediet ze ako si dopadol
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HD2 Slabý signál WIFI
    Od doktor750 v sekci HD2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-02-2011, 14:15
  2. Touch Cruise slabý GSM signál
    Od baron_cz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 21:26
  3. HTC Touch HD - problém - slabý reproduktor
    Od Lukaschek v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-11-2008, 18:40
  4. MDA Vario slabý signál WiFi
    Od anaxagoras_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2006, 10:17
  5. MDA1 slabý telefonní signál
    Od MJ_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-10-2004, 20:02