Distrubuce PALM v CZ
Dobrý večer , dnes jsem se dozvěděl, že nyní již je v CZ oficiální distributor PALM produktů. Stala se jím Brněnská distribuční společnost AGORA DMT.
zde je url shopu s produkty PALM , oficální zpráva zatím na webu není, ale palmOne již to vyhlásil.
AGORA DMT
zde je url shopu s produkty PALM , oficální zpráva zatím na webu není, ale palmOne již to vyhlásil.
AGORA DMT
Oficiálními distributory produktů Palm v České republice od 1. září 2008 je společnost AGORA DMT, a.s. a společnost AT Computer, s.r.o.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ano , vždyt to píšu ve svém příspěvku s tím rozdiílem jen , že jsem vynechal AT Computer . No nevím odkud bude AT nakupovat , zda bude stále stejný překup přes Polsko. Agora DMT bude myslím používat výhradní distro canály. Předpokládám , že u Agory bude lepší podpora než u AT ( vyzkoušeno )
Treo PRO mi tam přijde děsně předražené, ale snad je to jen nadhodnocená cena a příchodem tohoto zařízení do ČR klesne.
To vše by měla ohlídat právě vzniklá Palm IMC. Doufejme (jako koncoví uživatelé), že s výběrem distributorů měla firma šťastnou ruku.
PS: Ale tou cenotvorbou to nevzali zrovna za nejlepší konec. :?
PS: Ale tou cenotvorbou to nevzali zrovna za nejlepší konec. :?
Ta cena je hodně vysoká, ale obávám se, že neklesne - prodávají se i dražší hračky.
Kdysi jsem se zařekl, že nechci za komunikátor dát víc než desítku, tak nevím, jestli to půjde dodržet...
Ale cena skoro 15 tisíc, to už je celkem dost.
Kdysi jsem se zařekl, že nechci za komunikátor dát víc než desítku, tak nevím, jestli to půjde dodržet...
Ale cena skoro 15 tisíc, to už je celkem dost.
To jo, vždyť za ty peníze je cca Touch Pro a u T-Mo možná i s českou lokalizací, TT a držákem do auta nebo jakš-takš ucházející notebook.
Ale třeba nás zachrání dovoz z USA. Mě ten Palm tak nějak zároveň odpuzuje i láká.
Ale třeba nás zachrání dovoz z USA. Mě ten Palm tak nějak zároveň odpuzuje i láká.
No jo, ono to ale taky nechává prostor pro konkurenci.
Palm Treo Pro je jistě kvalitní přístroj, ale zase tak excelentní není. A ve srovnatelné a menší ceně je na trhu spousta konkurence s normálně velikým displejem, a ne takovým pivním táckem :)
Bude to mít na trhu za takovou cenu dost těžké... i v zahraničních recenzích si stěžovali na vysokou cenu, tu je navíc 1,5 krát dražší než přepočet z dolarů... no jak říkám, bude to mít těžké.
Palm Treo Pro je jistě kvalitní přístroj, ale zase tak excelentní není. A ve srovnatelné a menší ceně je na trhu spousta konkurence s normálně velikým displejem, a ne takovým pivním táckem :)
Bude to mít na trhu za takovou cenu dost těžké... i v zahraničních recenzích si stěžovali na vysokou cenu, tu je navíc 1,5 krát dražší než přepočet z dolarů... no jak říkám, bude to mít těžké.