Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nazvy vkladanych souboru a obrazky v prohlizeci SeaMonkey

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Dobry den,

    kdyz vlozim treba svuj skin, tak to k nazvu souboru pridava "divne nesmyslne znaky" na jeho zacatek a konec.
    Protoze cisluju soubory tak, aby se radily v adresari (i uzivatelum) pekne podle datumu, tak jsou tam potom ty pridane znaky samozrejme neprijemne ;-( ...
    Musi tam prosim ty pridane znaky opravdu byt ?

    Dalsi problem je, ze nevim, jestli nam tak "exoticky prohlizec" SeaMonkey (pouzivam jej dlouho a IE opravdu "nemusim" ;-(...),
    ale kdyz opet vlozim treba nahled sveho skinu a chci si jej stahnout, tak se mi na obrazovce zobrazi jen "teplomer" ze se "neco stahuje",
    ale obrazku se bohuzel nedockam a ani na nej pripadne nemohu primo nekomu odeslat odkaz...
    Musi prosim byt zobrazovani obrazku opravdu reseno tak "komplikovane" a nemohou byt ve strankach vlozeny "primo" ? ;-(

    Dekuju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Dobry den,

    dekuji za reakci. Pridavani znaku je nutne, zabranuje se tak duplicitam. Nicmene pokud jde o razeni souboru poodle nazvu, nemaji tyto pridavane znaky zadny vliv, protoze to co se pridava pred nazev souboru je pro vsechny soubory v ramci jednoho prispevku stejne a co se pridava za nej uz vami vybrane poradi neovlivni. Problem byl v tom, ze jsem soubory jednoduse nijak neradil. Pridal jsem tedy razeni podle nazvu a jakmile na serveru nahraji dalsi verzi for, bude se to radit presne podle vasich pozadavku.

    Pokud jde o prohlizec, tak ce4you jsem v prubehu vyvoje testoval na IE 6 a 7, FF 2 a 3, Opera 9.2 a 9.5 a Safari posledni verze. O tomto prohlizeci jsem neslysel, nicmene kdyz jsem si ho stahnul, tak se i na nem zobrazuji obrazky presne tak, jak se resit ma a jak funguje na vsechn ostatnich prohlizecich. Nicmene si Vas podnet zaznamenam a nekdy v budoucnu zkusim pridat do profilu nastaveni, jestli chcete zobrazovat obrazky takto nebo proste v novem okne.

    Mimochodem, prime posilani odkazu na obrazky neni uplne idealni (a spousta stranek to ma zakazane), spravne je poslat odkaz na prispevek, kde se obrazek nachazi. K tomu slouzi to cislo v pravem rohu prispevku.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00294960_Untitled-1_wrd4.jpg 
Zobrazení: 87 
Velikost: 242.6 KB 
ID: 8758  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Dekuju za reakci ...

    Kdyz pojmenovavam soubory VladaS_240x320_080903.zip, tak to delam umyslne proto, aby bylo videt, ze skin je jen pro rozliseni 240x320 a protoze to konecne cislo vzdy menim podle data verze (prave aby se to hezky tridilo mne, i ostatnim), takze myslim, ze zadne duplicity urcite nehrozi a navic mi tam tedy ty dalsi znaky prijdou dost "matouci" ;-( ...

    Zkousel jsem kliknout na ten obrazek SeaMonkey, co jste prilozil a porad jen ten "teplomer" a vlastni obrazek nikde ;-(.

    Jde mi o to, ze kdyz slo (nastesti) poslat alespon odkaz na vlastni skin treba na http://www.i-go8.com/, kde jsem nahodou zjitil, ze maji starou verzi meho skinu,
    tak ze uz jim tam nedokazu poslat i odkaz na obrazek skinu, aby jej tam konecne vymenili a nemeli tam obrazek "sto let stare verze", kdyz takto uz skin davno vubec nevypada ;-( ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ja chapu, ze zrovna Vy ty prilohy pojmenovavate spravne a bez moznosti chyb, ale jelikoz to byl ve stare verzi dost casty problem, musel jsem ho vyresit Mozna to neni reseni uplne idealni, ale funguje.

    Pokud jde o obrazek, nemate tam nejake zvysene zabezpeceni? Zakazany Javascript? Prilis agresivni AdBlock? Ten prilozeny obrazek mel dokazat, ze na ciste instalaci SeaMonkey se mi obrazek v diskuzich zobrazil hned a bez problemu. Ale jak jsem psal, budu to mit v patrnosti a v budoucnu nabidnu nejake nastaveni pro ty, kteri chteji mit obrazky klasicky bez techto modernich vylepseni. Nicmene musim veci radit podle dulezitosti a tohle i vzhledem k ohlasu vsech ctenaru ma prioritu spis nizsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nevím, teď to zkouším na FF 3 s mraky adblocků a rušičů všeho možného i nemožného, ale vše funguje korektně. Přitom FF a SM jsou bratranci (nebo bratři) - z jedné rodiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Muj oblibeny Proxomitron mam uz bohuzel delsi doby "bypasovany", protoze pres nej posledni dobou zlobi mnou uz dlouho pouzivany nyni take "vylepseny" Hotmail (bohuzel take opet k horsimu o "nesmysly, ktere vubec nepotrebuju, kdyz vyuzivam jen mail"...) a treba na seznam se pres splet tech ruznych blikajicich nesmyslu, na ktere se stejne nedivam ;-(

    Ted jste mne ale nastesti "nakopnuli spravnym smerem" a dival jsem se, ze jsem u Javy v SeaMonkey mel vse zakazano (protoze nemam rad, kdyz treba ve stavovem radku nevidim URL, stranky mi nedovoli kontextove menu, kdyz si chci neco ulozit a pod.) a ta volba ktera byla hlavne potreba zapnout je "Menit obrazky".

    Ten testovaci obrazek SeaMonkey odsud uz tedy vidim, akorat chvili trvalo, ze tim jak je velky, nez jsem prisel na to jak jej schovat, ze ten "zaviraci krizek" je napravo dole, kde bych jej vubec nehledal a samozrejme me to matlo a snazil jsem se napred klikat na ten "falesny krizek z obrazku" ;-D ...

    Takze jeste jednou moc dekuju, ze se Vasim prispenim podarilo muj problem s obrazky (zavineny vlastne mnou tim, ze "NESNASIM REKLAMY" vyresit :-) ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jeste mam malou prosbu - s odstranovanim "neprijemnych znaku z nazvu souboru" se tedy asi bude potreba smirit
    (i kdyz nekde nemusi byt bohuzel zcala jasne, co do nazvu opravdu patrilo a co tam bylo pridano) ;-(,
    ale jak prosim na to, kdyz si chci obrazek ulozit na disk, treba abych casem vedel, jak skin ktery jsem si stahl, vypada,
    abych se mohl rozhodnout, zda je to presne ten, co bych potreboval
    a nemusel vsechno zkouset a ukladat si vlastni nahledy, kdyz uz jsou tu hotove ;-( - dekuju ...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nestandartni nazvy souboru
    Od PetrOstry v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 14:40
  2. Synchronizacia mailov PDA s PC (SeaMonkey)
    Od sveci2 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-09-2007, 11:32
  3. flash v prohlizeci
    Od KENNY_FX v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2007, 08:39