Palm Treo 750v - podsviceni dipleje
Zdravim.Mam jedem velkej problem a doufam,ze mi nekdo z vas pomuze.
Mam Palm Treo 750v (OS WM6) a muj problem se tyka podsviceni dipleje.
Stava se mi (posledni dobou docela casto),ze se mi vypne podsviceni
displeje (podsviceni klavesnice ne) a nejde s tim nic delat.Nefunguje
uprava podsviceni v nasaveni ani v programu Spb Pocket Plus.Mohl
by mi nekdo prosim poradit,co s tim mam delat?Tento problem vzdy
vyresi HR,ale chvili po nem to udela zase.Predem dekuji za pomoc.
P.S.: Kdyztak mi muzete psat i na ICQ 224-858-759.
Mam Palm Treo 750v (OS WM6) a muj problem se tyka podsviceni dipleje.
Stava se mi (posledni dobou docela casto),ze se mi vypne podsviceni
displeje (podsviceni klavesnice ne) a nejde s tim nic delat.Nefunguje
uprava podsviceni v nasaveni ani v programu Spb Pocket Plus.Mohl
by mi nekdo prosim poradit,co s tim mam delat?Tento problem vzdy
vyresi HR,ale chvili po nem to udela zase.Predem dekuji za pomoc.
P.S.: Kdyztak mi muzete psat i na ICQ 224-858-759.
Po HR určitě děláš obnovu ze zálohy, takže se ti tam ten problém vrátí zpátky spolu s obnouvou (restore).
Udělej HR a pak čistou instalci - samozřejmě před tím syncni PIM a všechna potřebná data a nastavení softů si vyexportuj ručně.
Nevím, po jaké době po HR se problém vrátí, takže můžeš vyzkoušet na prázdném PDA, zda to způsoboval nějaký soft nebo zda nejde o hw závadu.
Udělej HR a pak čistou instalci - samozřejmě před tím syncni PIM a všechna potřebná data a nastavení softů si vyexportuj ručně.
Nevím, po jaké době po HR se problém vrátí, takže můžeš vyzkoušet na prázdném PDA, zda to způsoboval nějaký soft nebo zda nejde o hw závadu.
HR jsem delal dnes rano a po cca sesti hodinach byl problem zpatky.Schvalne jsem obnovu ze zalohy nedelal vubec.
Dobrý den ,
Palm má svoje updatery na webu WM61 má problémy s hlasitostí u některých sérií , ale jak jsem se díval , stable WM61 s veškerými funkcemi Palmu neexistuje , zkoušel jsem nějakou ROM z XDA-Develop a vše stejné , vždy někde byl nějaký bug. Snad nový update od Palmu pomůže , já stále jsem na WM5.
Palm má svoje updatery na webu WM61 má problémy s hlasitostí u některých sérií , ale jak jsem se díval , stable WM61 s veškerými funkcemi Palmu neexistuje , zkoušel jsem nějakou ROM z XDA-Develop a vše stejné , vždy někde byl nějaký bug. Snad nový update od Palmu pomůže , já stále jsem na WM5.