Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

43. pravidelný pražský sraz ce4you :: Praha, 20. září 2008, SteakBar Levandule

Miloš Strouhal (3997)|22.9.2008 12:48
Pro upreseneni si procti prispevky na strane 3 a 4. Jejich autori tam byli. Davas svemu kamaradovi k nahlednuti i tuto diskuzi? To jenom abych byl v obraze.. Kazdopadne se ten clovek chova absolutne nevhodne pokazde kdyz tam jsem a on obsluhuje, coz je vice nez casto, takze nechapu, co se timto resi. A je uplne jedno, jestli je utrata vysoka nebo nizka, stoly srazene nebo nesrazene, restaurace obsazena nebo neobsazena, prkynko na hajzlu posrane nebo neposrane. Chova se porad stejne buransky, hulvatsky a nevychovane. Rok jsem do Levandule odmital chodit, tak jako se nyni rozhodl Osch a Pavel Koza. Nechtel jsem si dobrovolne nechat kazit kazde ctvrte az pate sobotni odpoledne. Nedavno jsem slevil a zacal jsem se na srazech opet objevovat. Kvuli vam co tam chodite. Ale pokazde kdyz tam jsem se toho cloveka snazim radeji nevidet, neslyset a nevnimat. Tedy v pripade, ze mame smulu a "pan majitel" ten den zrovna obsluhuje. :(
karlic (707)|22.9.2008 13:20
Jó když ti seš lamač židlí :) , ty to nemáš jednoduché :), když si musel zaplatil židli :) .
Majitel nic o této diskuzi neví.
Jinak pojďme jinam, psal jsem to již v předešlém příspěvku :) www.michelska.cz :)
Zdenek Malinsky (9781)|22.9.2008 13:22
I Když tam poslední dobou moc nechodím, tak za skoro 3 roky, kdy jsme dříve bývali s beecherem od začátku až do židlí, jsem si nikdy nevšiml, že by byla hospoda (Levandule) nebo venku stoly, zaplněny z více jak poloviny a nikdy jsem nezaregistroval, že by kvůli nějakým námi zabraným stolům si někdo jiný nemohl sednout a odešel. Ono taky v sobotu odpoledne a večer to není tak žhavé, že? A pokud by tento stav nastal, tak snad nebyl problém, aby si majitel/vrchní/servírka účastníky srazu trošku "umravnili" a nechali je sesednout, aby každý neměl jen svůj vlastní stůl a nezabírali zbytečně místo. Škoda, že se vždycky stane nějaké nepříjemnost, když tam nejsem :( .
Pokud se ovšem někteří účastníci chovají na srazu nevhodně, tak se nedívím, že je majitel podrážděný a reaguje třeba nepřiměřeně. Ze stejného důvodu jsme skončili v LaPalmě. Karlic a Pinochio o tom jistě vědí své, stejně jako ostatní účastníci říjnového srazu (2005), kteří mi o tom pak psali SZ.
Pavel Koza (4761)|22.9.2008 13:26
No, kdyby mel majitel chut si tady popovidat, tak mu klidne tuhle diskuzi ukaz, zadny "pravo" snad nepotrebuje. Pokud jde o chovani, nikdo prece nebere majiteli snahu vydelat. Jde o formu, jakou to dava najevo. Pokud prijde host v 15:30, tak se da predpokladat, ze uz jedl a ze teda okamita konzumace bude minimalni. Nicmenet srazu tam uz bylo dost na to, aby vedel, ze casem vyhladne a pak si i ten pozdni obed nebo veceri da (coz byl i muj plan). Jasne, objednat si za cely den 2 sodovky je trapne, ale konkretni incident byl u naseho stolu, u ktereho jsme sedeli neco malo pres 15 minut a osch rekl, ze mu zatim jedno pivo staci, nacez se spustil ten vodopad "konzumaci" a "kluboven".

Stejne tak pokud majiteli vadi 2 srazene stoly, tak snad neni nic jednodussiho prijit a rict "panove, nemuzu tu chodit, posunte se". Nic takoveho se nestalo (alespon za me pritomnosti) a pokud je pak kvuli takove drobnosti na***ny, tak to uz je vazne spis na doktora nez na debatu. A tech "strasne moc hostu"... no nic, radsi to necham bez komentare. Odesel jsem kolem seste kvuli omrzlinam, takze co se delo pak nevim, v kazdem pripade jsem z monologu pana majitele pochopil, ze nebyt nas, tak je na chate a hospoda ma zavreno, takze ohanet se bohatymi zakazniky ktere mu odrazujeme je uz mimo misu uplne.

Proste a jasne - je to jeho hospoda, tak at da jasne podminky. Chce minimalni utratu (kazdy bude mit svuj listek a i kdyz si da jednu sodovku, zaplati 150Kc)? At to rekne, dame to do podminek a komu se to nelibi, muze sedet na zahradce, ja s timhle nemam vubec zadny prblem a chapu, ze host co mu tam za cely den vypije 2 caje se chova nevhodne. Prekazi mu rozesazeni? presadime se, zas takovy naval tam nebyl. Chce se nas zbavit uplne? Staci jedno slovo. Ale reagovat zpusobem, jaky pan zvolil, pokladam minimalne za nestastne...
Miloš Strouhal (3997)|22.9.2008 13:27
[quote=karlic]Jó když ti seš lamač židlí :) , ty to nemáš jednoduché :), když si musel zaplatil židli :) .[/quote]
Zkusim to napsat jeste jednou a snad vice srozumitelneji:

A je uplne jedno, jestli je utrata vysoka nebo nizka, stoly srazene nebo nesrazene, restaurace obsazena nebo neobsazena, prkenko na hajzlu posrane nebo neposrane, v prubehu podavani prodluzky (se kterou nemam vubec nic spolecneho) do rukou pingla se evidentne nacata zidle nasledne rozpadne nebo nerozpadne. Chova se porad stejne buransky, hulvatsky a nevychovane.

[quote=karlic]Jinak pojďme jinam, psal jsem to již v předešlém příspěvku :) www.michelska.cz :)[/quote]Ja bych to zkusil vzit poporade. Takze nejprve navrh Velvet, pak Kacerov a dalsi..
Velvet (353)|22.9.2008 13:46
Karlosi, ta Michelská je sice fajn hospoda, ale když jsme tam měli nedávno neofiko logosí akci s analytiky, byla obsluha velmi nepříjemná, zejména kvůli tomu, že asi půl hodiny zůstal jeden stůl neobsazený, protože zkrátka pár lidí přišlo pozdě... Takže mám obavu, že na naše srazy by tam trpělivost neměli :(
htcjirka (1875)|22.9.2008 18:43
[quote]údajně byl celý problém v tom, že u nějakých dvou sražených stolů seděli dva lidé a měli za celý den dvě piva a dva čaje. Přicházelo strašně moc hostů a byli to hosté, kteří jsou ochotni utratit za večeři víc jak 1.000Kč a neměli si kde sednout, [/quote]:no:

Tak tomuto se musim pousmat,mista tam bylo dost a tech strasne hostu by si asi pan majitel pral(ale ve skutecnosti jich tam moc neprichazelo),ale se svym hulvatskym vychovanim,arogatnim tonem a machrujicimi recmi mu tam zachvili chodit nikdo nebude.
Kdyz tam on sam osobne neni a je tam normalni obsluha,je vse v poradku.Jestli se tady nekdo zastava tohoto pana Machyrka,tak me hluboce zklamal.Tento clovek by potreboval poradne padnout na hubu.
Stacil me u jeden vystup s nezaplacenou stovkou,kdy sice jeden clovek nezaplatil,ale nadruhou stranu byl ten den vubec problem mu zaplatit,protoze byl porad pryc vzadu.
Martin Ráž Hoch (1832)|22.9.2008 19:36
Teď to pročítám a opravdu se musím smát demagogické obhajobě... ne, opravdu a je mi jí líto.

Kurník co to tu jako řešíme... i kdyby si dal člověk jen sodu, tak jako co? To ho kastuje někam jinam? Pokud si půjdete do samoobsluhy koupit "jen" 10 rohlíků (protože zrovna nepotřebujete půlku prasete), měli by mít právo Vás vyhodit, protože jim neděláte tržby? Co je to ku*va za totalitní mentalitu... jednou tam jdu na sodu, příště třeba na veřeři! Možná na dveře vyvěsit: "Ti co si chtějí dát jen do 3 nápojů bez jídla, vstup zakázán!" (Ale tohle už by si pan majitel asi nedovolil)

No nic chlapi, dokud nebudeme využívat své právo volby (!) tak se to tihle zm*di nenaučí.

Jinak opravdu doporučuji - nenechávejte si hodnocení (jakékoliv - mínus i plus) pro sebe, když to jde pište (např. http://www.restaurace.cz/praha-9/steak-bar-levandule-1.html). Mě osobně tato hodnocení pomohou občas najít dobrou restauraci a vyvarovat se chyb;) (nesmí se kritika brát jako dogma, ale když většina něco tvrdí...)
Zdenek Malinsky (9781)|22.9.2008 20:21
Jak na to koukám, tak říjnový a možná i listopadový a prosincový sraz můžu rovnou odpískat, že? :sarcastic:
Martin Ráž Hoch (1832)|22.9.2008 20:46
To snad ne Zdeňku... jen, aby případné nové návštěvníky srazu neodradilo, že jim někdo vyčítá, že si nedaj 10 piv;)
Zdenek Malinsky (9781)|22.9.2008 20:55
No, ja nevím. Ale pak se nedivte, když nedostanete ani slanou vodu.
Miloš Strouhal (3997)|22.9.2008 21:00
Proc odpiskat? Zdenku, nedelej vlny..:) Srazy mohou normalne pokracovat jako tomu bylo doposud. Kdo chce prijit, prijde. A prijde vetsina z nas. Mezitim se vsak poohledneme po nahrade a nektery z pristich srazu uz se muze uskutecnit tam, ne?
Zdenek Malinsky (9781)|22.9.2008 21:10
No, jak myslíte, ale pokud poslal Karlic majiteli odkaz na toto vlákno a on si to všechno čte, tak fakt nevím, nevím. :?
krabicka3 (361)|23.9.2008 00:34
Jen at si to majitel precte (pokud to vubec umi), ale bojim se, ze si z toho nic neodnese.

2 Pavel Koza: Tak ty jsi me vylozene pobavil.:D Ze pry je 15:30, a da se predpokladat, ze clovek prisel z obeda, ze bude mit hlad pozdeji atd. Prece sam neveris tomu, ze uvaha majitele je tak sofistikovana?!:))

Jinak musim oponovat Velvetinu navrhu, protoze tam nejen, ze neni kde zaparkovat, ale vjezd do te ulice je zakazan vsem vozidlum krome MHD a taxi.:(

Jsem pevne pro to, abychom nasli restauraci se kterou si polepsime oproti Levanduli. Tedy vsechny vyhody Levandule + minimalne majitel, ktery ma IQ vyssi nez je dnesni datum. Ikdyz dneska uz je 23., tak nevim jestli si to tvrzeni nenecham spis na zacatek mesice.
Docent (1234)|23.9.2008 08:12
Ono se musí parkovat přímo před hospodou? Kousek vedle u McDonalda nebo v jiné ulici už je moc daleko?
krabicka3 (361)|23.9.2008 08:45
Za 1. Vedle u McD je to hlidane, ze to je pro zakazniky. Na prilehle Agipce je to konstantne plne.
Za 2. Nejblizsi mozny parking je v Nadrazni ulici za zastavkou "Plzenka" (cca 200m), coz pravda neni zas tak daleko, ale na malou prochazku to je.
pozn. V zime, v minosovych mrazech je i 200m maraton.:)) Dalsi vec je, ze je tam spousta rozbiteho skla z vymlacenych okynek, ale auta se
tam vykradaji nejspis jenom v noci. Ono je to tam na to totiz idealni - skoro nikdo tam nechodi a pod mostem je v noci tma.

Zaver: Tohle neni bezproblemove parkovani. Z toho duvodu pro tuto restauraci hlasuji NE.
Zdenek Malinsky (9781)|23.9.2008 09:55
[quote=krabicka3]pro tuto restauraci hlasuji NE.[/quote]Hlasuješ zbytečně - žádná anketa tu není. Chtěl jsem, aby lidi dávali návrhy na alternativu, což kromě 2 se zatím nestalo.

Velvet (353)|23.9.2008 09:56
No jo, na parkování jsem zapomněla... Asi je to tím, že si nepotřebuju vozit všude zadek autem a není pro mě problém udělat víc než deset kroků od auta k baráku a zpátky :D Tak to nějak neberu v potaz. Takže jo, s parkováním je to asi slabší.
S parkováním by byla možná lepší ta Michelská (teda přes den je tu v okolí docela problém se chytit, nevím, jak o víkendu), ale zase je to o dost dál od metra...
Jiná hospoda už mě nenapadá.
BTW není na nějakém serveru o restauracích třeba diskuze, kam by se dala hodit "poptávka"? :)
Zdenek Malinsky (9781)|23.9.2008 10:18
V sobotu by neměl být větší problém s parkováním snad nikde, ne? Tedy pokud tam radní neudělají zóny jako na P3, P7 a ..? :sarcastic: Tam holt mají živnostníci a obchodníci po žížalkách.

Koukal jsem na obě výše uvedené restaurace. Smíchov má výhodu bezprostřední blízkosti nádraží a metra. No ale co ty ceny? Když to byl pro někoho problém v Levanduli, co teprve tady?
Velvet (353)|23.9.2008 10:20
Ještě jsem si teď vzpomněla, že jistý nejmenovaný "konkurenční" server se scházíval zde: Alabama, nevím, jestli tam ještě chodí... Ceny vypadají přijatelně, WiFi tam je a pokud se nic nezměnilo, snad by nás tam jednou za čas snesli... Ale třeba se od té doby poměry změnily :)
Jen to taky není bezprostředně na metru, je to pár zastávek busem z Florence. A jestli je tam pro Krabičku dostatečně vhodné parkování, to je taky otázka, naproti bylo nějaké parkoviště, ale asi placené...
Velvet (353)|23.9.2008 10:23
2Zdeněk: mně ty ceny přijdou dost podobné, v Levanduli se taky pod stovku nenajíš... Obávám se, že levnější by byla leda nějaká knajpa, kde těžko budou mít služby jako WiFi zdarma :(
krabicka3 (361)|23.9.2008 11:41
Chtel bych si tenhle tyden k tomu sednout a vypatrat neco co by stalo za to. Jakmile neco vypatram, pisnu navrh.
karlic (707)|23.9.2008 12:16
[color=blue]Jsem fakt zvědav, jestli někdo zařídí nějakou jinou trvalou hospodu, kde nás budou tolerovat :), kde nám dovolí natahat prodlužovačky, roztáhnout náš vercajk po několika stolech a kde nás rádi uvidí příště :) a navíc tam budou lidové ceny a uctivý "hotelový" personál :). Připomenu, že do SteakBaru (Levandule) se pravidelně chodilo od ledna 2006 a pokud chceme něco změnit, tak je to velké rozhodnutí, jelikož asi nebude cesty zpět. Já za sebe můžu říci, že prostory, ceny a dostupnost výborné, wifi dobrá, jídlo výborné (jím jen obrovský Rumpsteak 400g nebo grilovaná žebra), toalety dostatečné a personál občas nervozní. Pokud bude třeba udělat nějaký kompromis, jsem ochoten některé věci překousnout, ale pokud někdo umí něco lepšího a ty dva body dokáže taky naplnit, tak budu s radostí chodit někam jinam :). Bylo by vhodné udělat na toto téma anketu, zdali zůstat při starém nebo hledat jinde, jelikož kladné ohlasy se většinou nepíšou, ale průser se nahlásí vždy :). Třeba anketa dopadne zcela opačně a zůstaneme při starém a máme po starostech. Pokud anketa dopadne na výměnu, tak navrhuji, aby po anketě sehnali něco zaručeně "lepšího" ti, kterým se tam vysloveně nelíbí, aby to bylo dle jejich představ.[/color]

Jinak ptal jsem se v té Krušovické restauraci, požadují povinnou konzumaci, žádné dráty, pokud budou mít jiné zákazníky na sobotu, tak nás odmítnou. Čili bych to shrnul slovy, že pokud nebudou mít kšeft, tak nás přetrpí, aby byl aspoň nějaký kšeft a jinak nemají zájem. Organizace nového hostitele je velká výzva, která může skončit různě:? .

Pročetl jsem si trošku historicky jiné srazy a níže jsou k přečtení a našemu připomenutí připomínky z jiných podniků, abychom neudělali znovu nějakou chybu. Pokud chceme jinam a chodit tam pravidelně, tak by bylo vhodné novému "hostiteli" předem říci co to přesně obnáší a co se bude dít, aby nebyl po čase překvapen z množství kabeláže a strojů :).


Přípomínky k bývalým jiným podnikům:
zase pizzerie? doufam ze tam maj takovy bezvadny spenatovy noky jako ve frescu a nejaky rozumnejsi pivo nez krusovice.. uz se tesim

Boze bud milostiv a sesli tam taky neco k cemu se da pripojit pres BT ... ( a myslim spis Inet nez kvanta MB a PDA :-) ) My co jsme pri nakupu skudlili jsme totiz zcela bez Wi-Fi :_(

Jo, na nejakym notasu pres BT shareneme WiFinu. Tedy pokud mate WidComm BT stackem, abychom tam udelali BT PAN... S MS BT stackem toho moc nevymyslime...

Jak je to s rozvodem střídavého elektrického 230V a 50 Hz proudu? Bude dost zásuvek, prodlužek a rozdvoje(a více)k? Je tam silný jistič? Aby, až všechno zapneme, to nevyrazilo topiči v elektrárně lopatu z ruky a nepřestalo jezdit metro.

Sraz byl peknej, jen mi prislo, ze na takove mnozstvi lidi je prostor XY trochu nevyhovujici, takze jsem se seznamil jen se nekterymi lidmi.

.. ze na takove mnozstvi lidi je prostor XY trochu nevyhovujici,
Nikdo nečekal, že přijde tak hodně lidí. Většinou se to průbežně mění a vždy jsme se i ve Frescu vešli k jednomu stolu. Ovšem pokud víš-víte o lepším podniku s dobrou dostupností MHD, možností dobře zaparkovat, výbornou kuchyní s přijatelnými cenami, vstřícnou obsluhou a free Wi-Fi, tak napište návrhy. Ne každý majitel restaurace je cihlář

Zkusim se po necem podivat, i kdyz tem pozadavkum vyhovuje XY dobre, jen skoda, ze nemaji nejaky uzavreny salonek ;(

Z jedné strany mě chodí zprávy:
-pivo hnusne, zima v salonku. Je nas tu cca 16, ale shodneme se, ze tady tedy NAPOSLED!
-koukali na nas jak na powl, vyhrozovali nam 1000k za pronajem salonku, platili jsme 320 za internet i kdyz to melo byt zdarma

Z druhé zase:
- pivo špatné nebylo, ale na někoho asi drahé
- zima tam rozhodně nebyla a ani si na ni nikdo nestěžoval
- barman tam chodil poměrně často s objednávkami, protože jsme si různě objednávali po jednom pivu, minerálce apod., ani nebyl neochotný.
- rozlili tam dva půllitry piva a rozbilo se zakytování topení u okna, přičemž dotyční neuznali za vhodné, o tom personál informovat.

... mam pro tebe ucet za wifinu v tom hotelu. Nikdo nam predem nerekl ze neni free, do site se slo normalne pripojit, nechtelo to zadny klic, a pri odchodu jsme dostali od pana majitele ci co to bylo za "hovadko" ucet na wifi 80kc za hodinu..
Velvet (353)|23.9.2008 12:52
Je to každopádně oříšek, nicméně viděla bych to tak: Za zamyslení se nad alternativou a případné zeptání se jinde nic nedáme.

Za sebe můžu jenom říct, že pokud by se další srazy měly odehrávat za okolností jako ten poslední, tak velmi důkladně zvážím svoji další účast. :? Zima jak v Rusku + neochotná, nepříjemná a pomalá obsluha + nic moc záchody bez teplé vody + nemají ani to, co píšou v jídelníčku - to pro mě není restaurace, kde bych chtěla nechávat svoje peníze. :no:

BTW to se tu ještě zapomněla zmínit historka, jak hned zkraje měl pingl přinést Krabičkovi colu, přinesl jen moje pití a pak ještě tvrdil, že tu colu přinesl a někdo ji sebral...pěkná blbost, seděla jsem tam celou dobu a žádnou colu nepřinesl. Normálně na ni zapomněl a ještě se hádal :sarcastic:
dort (1212)|23.9.2008 13:23
Pánové a dámo, oboustraná spokojenost mezi účastníky srazu a provozovatelem restaurace je podle mého názoru, dosti nereálná - prozatím. Dle mého názoru do doby, než se najde restaurace s odděleným salónkem ( prostorou ), kde se vzájemně budeme tolerovat.

Předesílám, že toto je názor od provozovatele restarace a hodně "na tvrdo", nechci o něm diskutovat, ani si kvůli němu nechat "nadávat", či pročítat názory že to je špatně - berte to jako názor druhé strany - nejen majitele, ale i třeba číšníků :-).

Věřte, že srazy, kde 90% lidí vyndá notes + PDA a následně se rozproudí neuvěřitelný mumraj, různé překřikování a další nešvary z pohledu ostatních hostů - je prostě pro člověka bez salónku zcela nepřijatelné! :( - prostě to není běžný "restaurační provoz".
Ohledem ochoty, či rychlosti - velice relativní, neb sám jsem byl svědkem momentů, kdy obsliha donesla pití, jídlo, zeptala se u stolu zda si někdo něco dá - stůl o cca 20-ti lidech, nikdo nic nechtěl byť tam byly i prázdné sklenice a následně se po dvou minutách někdo "od prázdných sklenic" probral k životu id nějaké diskuze a náhle mocně hledal personál - tak kde je chyba? - těžko někdo vyčlení jeden kus z obsluhy jen pro nás :-(
Otázka konzumace - jasně všichni to děláme jen pro peníze :-), takže se nedivte, že by každý chtěl do vás "nacpat" maximum a je pravda, že dříve na srazech jedlo minimální množství lidí - účty po 3 a více hodinách byly třeba na částku ani ne 100 - 150 ,- Kč - což ať se na mě nikdo nezlobí, ale to je fakt málo :-(.
Komentovat přesuny s GPS ven a zase dovnitř a pak zase ven, neb někdo další to ještě "neviděl" stolů, je zcela zbytečné :-(.
Ono těch anomálií vznikajících na srazu oproti klasickému provozu je prostě hodně a občas jsou vlastně i antireklamou pro samotného provozovatele, jak vůči účastníkům, tak vzhledem k ostatním nezasvěceným hostům :-(.

Prostě doba komorních srazů je již minulostí a teď nastala doba hledání nějakého samostatného salonku a přimlouvám se za následné kompromisy:

parkování - je dobré, ale nemusí být hned před "putykou"
wi - fi - příjmné, ale lze řešit i z vlastních zdrojů - 3G je skor v celé Praze + nějaký router snad někdo dokáže vzít :-)
ceny - no je to jednou měsíčně, tak bych nelpěl na desetikorunách, ale porovnál kvalitu s cenou
útrata - jo čím větší tam necháme, tím raději nás uvidí

toť můj soukromý putykářský názor :-).

P.S. jak jsem již jednou psal, je to pojato hodně tvrdě a nahraně - doufám, že to tak budete brát a zkušíte se zamyslet zda v tom není i kus pravdy, kterou si občas prostě člověk neuvědomí :-), neb není zasvěcen :-).

P.P.S. toto vyjádření bylo psáno v obecné rovině, neb jsem byl několikráte zmíněn, neb u mne nějaké srazy proběhly - pravda na jeden přišlo asi i 50 lidí - což byl absolutně strašný průser - a neobhajuji ani sebe, ani se tímto nevyjadřuji z problémům z Levandule - díky za pochopení
Pavel Koza (4761)|23.9.2008 14:32
Tak. Horke hlavy vychladly, uz mi dokonce neni ani zima a tak se na celou situaci koukam trochu jinak nez v sobotu. Jelikoz se ty srazy konaji pod hlavickou ce4you, shrnul bych to na zaklade teto diskuze asi takto a navrhnul nasledujici reseni:

1) Najit nejakou jinou hospodu, ktera bude uplne super, bude salonek, bude poskytovat dostatecnou volnost, bude primerene draha, bude na metru a s parkovistem a dalsich 15 pozadavku je prace nesmirne obtizna a dlouhodoba a vzhledem k okolnostem i dlouhou dobu neuspesna.
2) Sraz kam polovina lidi prijde posedet a popit jednu colu neni z hlediska majitele hospody zadne terno.
3) Levandule ma tradici a kdyz odmyslime extempore posledniho srazu, lidi jsou vesmes spokojeni, ma to spoustu plus a de fakto jen jedno velke minus.

Z techto duvodu bych navrhoval nejdrive s majitelem zkusit zakopat valecnou sekeru, zeptat se ho, co mu vadi a naopak co ocekava pro to, aby se k nam zacal chovat jako k zakaznikum a ne povlu co ho akorat rusi od odpocinku na chate. Uz predtim jsem psal, ze bych nevidel problem napriklad ve stanoveni minimalni konzumace nebo dalsi opatreni, aby byly spokojene (alespon primerene) obe strany. Rozhodne neni ani mym cilem spojovat jmeno webu s akci, ktera pusobi jako kdyz se banda prizivniku dostane do civilizace :) Je to samozrejme neprijemne ale bez penez do hospody nelez.

[color=red]Pro Karlice:[/color]

Jelikoz se ocividne s majitelem znas, pozadal bych te o zprostredkovani. Pripadne pokud myslis, ze pomuze osobni navsteva, tak to mam 4 stanice busem a muzem se s majitelem sejit osobne. Jde mi o odpovedi na nasledujici otazky:

1) Ma majitel zajem, abychom se v jeho zarizeni i nadale schazeli?
2) Pokud ano, jake ma pozadavky a co by si predstavoval pro to, aby se k nam uz nikdy nechoval tak, jako minulou sobotu?

Teprve v pripade, ze dohoda nebude mozna, zacneme hledat nahradu.
Martin Ráž Hoch (1832)|23.9.2008 15:08
To je slovo do pranice:) - dáme si pusu, obejmeme se a příště se sejdeme v jednom podkrovním bytě:D... Pavel nandá zástěru, úsměv a bude obsluhovat:D

Ne je to fakt, když se nad tím člověk zamyslí, asi je pravda na obou stranách... otázka je, jak to tam vypadalo v sobotu, ale mohlo se jednat o "nakupené" emoce.

Pavel má pravdu v tom, že by asi bylo dobré s majitelem to probrat (nečekám ale nějaký super pokrok)... a pak určit třeba právě Pavla, nebo někoho, kdo je na sraze vždy... aby případný kolektiv umravnil a sloužil případně jako štábní spojka, kdyby se zrovna obsluze něco nelíbilo.

Dort má pravdu v tom, že tohle bez salónku nejde... na druhou stranu, který hospodský bude chtít blokovat salónek, když by tam přece mohl mít svatbu, nebo něco. Tohle je hodně těžký, stejně jako fakt, že i když se rozkáže minimální konzumace, tak stejně k tomu nikoho nedonutíš. A je pravda, že já to posuzuju trochu jinak, protože já prostě do hospody na sodovku nebo pivo nejdu, takže kdyby na mě někdo házel takovýhle xichty u jídla, tak bych asi vyletěl z kůže.

TO NIKDO DOPRDE*E NEMÁTE KLUBOVNU? :D My máme veliký sklep, ale tam by se vám asi nelíbilo;)
Velvet (353)|23.9.2008 16:15
[quote=Martin Ráž Hoch] dáme si pusu, obejmeme se a příště se sejdeme v jednom podkrovním bytě:D... [/quote] To mi asi Krabička nedovolí :D :D

No jsem opravdu velmi zvědavá, jestli s panem Hulvátem bude rozumná řeč... :? Byla bych docela překvapená.
Jo, vlastní klub by se hodil... :))
krabicka3 (361)|23.9.2008 16:48
Souhlasim, ze diplomaticky meeting s pinglem-majitelem by nemusel byt od veci. Nicmene se bojim, ze kdyz mu polozite sebezaobalenejsi otazku typu "co mu vadi a naopak co ocekava pro to, aby se k nam zacal chovat jako k zakaznikum a ne povlu co ho akorat rusi od odpocinku na chate.", tak se akorat nasere. Ja osobne v nem vidim primitivnejsiho cloveka.
Taky si myslim, ze by problem vyresilo, kdyby misto nej obsluhoval nekdo jiny, tak jako uz nekolikrat.
Zdenek Malinsky (9781)|25.9.2008 11:03
[quote=Velvet] Alabama [/quote]Proč chceš dělat pražský sraz v Mělníku?:O :? :sarcastic:

Docent (1234)|25.9.2008 14:35
Aby majítel dostal větší příspěvky z Evropské uhnije ;-).

BTW vzhledem k tomu, že zítra má v Levanduli sraz smartmania, tak panu majiteli třeba z těch šílenců z cihličkama hrábne a nějaký čas od něho bude pokoj :-D.
Zdenek Malinsky (9781)|25.9.2008 14:52
Třeba budou mít štěstí na jinou obsluhu.
Velvet (353)|25.9.2008 15:02
[quote=Zdenek Malinsky]Proč chceš dělat pražský sraz v Mělníku?:O :? :sarcastic: [/quote]
:D :D Tak to se povedlo... Jen shoda jmen, ta Alabama, kde se scházej, je na Žižkově... A taky tam bývá jeden den v týdnu country, tak mě nějak nenapadlo zkontrolovat adresu :oops: Pardon :)

Správný link

EDIT: btw zajímalo by mě, jestli majitel ví, že tam mají sraz jiní šílenci s cihlama...jinak by si to, chudáci, mohli za nás slíznout :D
Martin Ráž Hoch (1832)|25.9.2008 15:13
Tak mu to hlavne nerikejte a to je presne ten kompromis... pokazde tam po nas pujde SmartManie, majitel se na nich vybije a vsichni budou spokojeni. Tedy krome SmartManie:D
karlic (707)|25.9.2008 15:24
[quote=Docent]zítra má v Levanduli sraz smartmania[/quote]
Zajímavá informace, že je zítra konkurence ve Steak baru Levandule :) že bych se šel zítra posilnit :) a možná i něco vyhrát z nabízených cen :).
Bude tam někdo z vás:?:
Nevíte proč jde Smartmania taky do této hospody? :O

krabicka3 (361)|25.9.2008 17:00
Protoze jim uiqjirka donasi, chodi tam s nima, je to speh!!!:D
htcjirka (1875)|25.9.2008 20:32
Teda Krabicka ty jsi kecka :) to mas u me schovane.Jinak,zitra tam budu,nevim jestli bych tam rad videl Karlice,kdyz je takovy velky kamarad pana majitele :D
Jirkac_ (269)|25.9.2008 21:26
SmartMania má zítra sraz v Levanduli z toho důvodu, že náš moderátor Lukáš Mano se z majitelem nebo s někým z personálu zná, zároveň bydlí v Praze a zamlouval to tam. Já jsem ze Třebové a Prahu téměř neznám, proto jsem to nechal na něm. Jen doufám, že zítra nebudou stejné problémy, jako se stali minulou sobotu, to bych vážně nerad.
Jirka Hrma
Pavel Koza (4761)|25.9.2008 23:10
No kdyz budete poslusne konzumovat a nebranit cisnikovi v ceste, tak by zadnej problem nastat nemel;) A nebo budete mit stesti, pan majitel bude na zaslouzenem odpocinku na chate a misto nej se tam bude prohanet nejaka slecna; pak to bude v pohode jako (pry) spoustu predchozich srazu.
Zdenek Malinsky (9781)|26.9.2008 09:42
[quote=karlic]
Nevíte proč jde Smartmania taky do této hospody? :O

[/quote]Protože hospodu v Praze, abys lupou hledal. :D Už, jak jsem psal, tam měl 1 nebo 2 x sraz atomion a jeho blog, ale pokud vím, tak se jich sešlo asi 3 (slovy tři).

krabicka3 (361)|26.9.2008 11:06
2 uiqjirka: Sorry, to jsem si nemohl odpustit. :D :D
Kato_ce4you (970)|26.9.2008 23:29
[quote=Zdenek Malinsky]Protože hospodu v Praze, abys lupou hledal. :D Už, jak jsem psal, tam měl 1 nebo 2 x sraz atomion a jeho blog, ale pokud vím, tak se jich sešlo asi 3 (slovy tři).[/quote]
LOL - tak tos me Zdenku tedka rozesmal. Jinymi slovy tam dorazili vsichni jeho ctenari, slovy sto procent ctenaru - ma nejlepsi procentualni uspesnost :D

Jinak teda velmi zajimave poctenicko... A smutne :( S takovou jestli neni lepsi si rovnou zamluvit nejakej salonek (aji s flipchartem :D ) nekde na hotelu..
Snad pristi sraz vyjde lip. A hlavne - velke srazy vam zlepsi naladu ;)
krabicka3 (361)|27.9.2008 01:34
Salonek na hotelu je samozrejme prima napad, ale ma jednu chybku, neni zdarma.;)
htcjirka (1875)|27.9.2008 12:57
Tak konkurecni sraz smartmanie v Levanduli se vytecne povedl a byl velice zabavny a bohaty ;) obsluha vynikajici,pan Majitel nebyl pritomen.Az na jeden stul jsme meli cely salonek a nikdo ani nepipl.
Docent (1234)|28.9.2008 18:18
Hlavně nedělejte sraz v penziónu Kamejk v Kamýku nad Vltavou... Nesmí se tam po 22 hodině večer mluvit na pokojích (tedy nejen to, ono se tam nesmí v podstatě nic a nejen po 22. hodině - leda sledovat na jejich TV pornokanál, ovšem zcela potichu a bez zvuku), protože to ruší ostatní ubytované... A pokud náhodou mluvit budete, tak vás druhý den ráno vyhodí za porušení ubytovacího řádu bez ohledu na to, že jste se tam sešli z celé republiky a že během soboty mají ještě 3 další lidi dorazit... Fakt nechápu, proč si kreténi, kteří nesnášejí hosty, otvírají hospody a penzióny :evil: .
krabicka3 (361)|28.9.2008 20:17
Lidi, zda se mi to, nebo ceske pohostinstvi jde tam kam americke banky??:evil:

Koukal jsem po nejakych restauracich, ale spis to chce se tam zajit podivat nebo tam minimalne zavolat.
Docela dobry portalek je zde.

Jeste me napadl Smichovsky Radnicni Sklipek, tam to znam. Maji salonek, nevari tam spatne, obsluha je normalni, vypada to, ze se tam da i parkovat. Vedle je verejne hlidane parkoviste a na pracovni dobe u soboty je tam "dle potreby", tak nevim, jak si to mam vysvetlit.
Dale je to kousek od metra Andel, ceny se mi zdaji o kousek nizsi nez v Levanduli. Akorat nevim, jak je to tam s WiFinou, spis si myslim, ze ji nemaji.
Miloš Strouhal (3997)|29.9.2008 09:55
Wifi tam není, ale zbytek je super. Je to dobré místo a člověk se tam většinou velice dobře a levně nají. Akorát mají často hodně narváno, člověk mnohdy neuspěje s rezervací ani několik hodin předem. Veřím, že by nám ten salónek na ten sraz přenechali, ovšem aby se tak stalo opakovaně, bude třeba se jim patřičně odměnit. Konzumovat! Nesušit tam jedno pivo nebo colu, ale jít se tam dobře najíst a napít a užít si sraz. Pokud jde o parkování, o víkendu je to tam opravdu velice dobré, nestalo se mi, že bych nezaparkoval.
karlic (707)|29.9.2008 12:49
Z bláta do louže :( , mrkněte na Webu na jejich hodnocení:

- stálo to za houby
- jen ta obsluha (jen nektera) to tam kazi.
- vynikajuce ceny, velky porcie, vyborne jedlo, dobre pivo, casti tam je plno a obsluha (niektora) by sa mohla zlepsit.
- Výborný poměr mezi cenou a kvalitou jídla. Je třeba rezervace, protože bývá plno. Obsluha někdy trochu horší, protože toho mají plný kecky.
- V podstate super podnik, sice treba rezervacie. Obsluha vsak u mna jeden bod, pretoze je tam pani, ktora to ma na haku a ked na nu natrafite, mate smolu.

Zdenek Malinsky (9781)|29.9.2008 13:05
No, nevím, nevim.....:? myslíš, že někdo chodí na sraz jen kvůli jídlu a wi-fi?
To bych to pak mohl zamluvit třeba u Gordona - je to přímu u metra i nádraží T.G.M. Uzavřete si stavební spoření a vezměte hypotéku. :D
Miloš Strouhal (3997)|29.9.2008 13:22
[quote=karlic]Z bláta do louže[/quote]Byl jsem tam uz cca 30 x na obede a na veceri a nikdy se ke me nikdo z obsluhy nechoval jako hulvat nebo buran. Pravda, pokud maji zcela narvano, jsou trosku usecni, ale kde ne.. Ovsem to je jen ma zkusenost a nikomu ji necpu. ;)

V patek vecer jsem se skvele najedl, napil a pobavil tady, ale je pravda, ze jsme tam ve ctyrech lidech za nekolik hodin stvorili ucet asi za 6k - 7k. Ovsem dojem na me tento podnik udelal dokonaly, pri nejblizsi prilezitosti ho opet s nekym velice rad navstivim.