HTC Hermes - nedari se spojeni s PC
Zdravim, po 2 letech s PalmOS jsem se zase vratil k WM, koupil jsem si HTC Hermes a mam problem AS, totiz vubec se mi nedari spojit zarizeni s PC, po propojeni se akorat indikuje nabijeni, ale na PC se nedeje nic, kdyz dam v AS pripjit, tak mi to pise, ze zarizeni nebylo rozpoznano...
Verze AS: 4.5 CZ
ROM: dvha_79 wm6.1 professional
nevite prosimvas nekdo co s tim ?
Verze AS: 4.5 CZ
ROM: dvha_79 wm6.1 professional
nevite prosimvas nekdo co s tim ?
tak zkus zrušit všechna partnerství v AS, pokud ani potom ne, tak zkus odinstalovat/nainstalovat nově AS (posl. verzi) a pokud stále nic, tak zkus HR TyTNa
reinstalaci AS jsem zkousel, dokonce i vic verzi, zadne partnerstvi jsem ani nenastavoval... Zkusil jsem i ten HR a taky nepomohlo, zkusil jsem i HR se zrusenim customizace... Nenapada te jeste neco ? Napadlo me flashnout origo ROMku od HTC, ale k tomu potrebuju funkcni AS.. (abych predtim mohl spustit HARD-SPL), ne ?
Zkusit jiny USB kabel. Mam na stole plno zarizeni a obcas si kombinace URCITY kabel a URCITE zarizeni moc nerozumi. Ze se zarizeni nabiji nic neznamena, data jdou myslim pres jine draty. Stejne tak zkusit (ale to jste asi zkousel) ruzne USB porty.
Tak jiny kabel to nakonec vyresil, diky za pomoc, docela jsem si oddychl... Moc diky za pomoc... Kdyz uz jsem tohle tema zalozil, mohl bych jeste jednu otazku ? Budu flashovat jinou ROM, ta co tam je je hrozne pomala, tak bych se chtel zeptat, jestli byste mi nemohli doporucit nejakou osvedcenou, pokud mozno rychlou a aby bylo v zarizeni po flash co nejvice volneho mista (tedy aby v ni nylo co nejmene built-in aplikaci) ?