HTC Diamond Bluetooth - může mi někdo poradit?
Ahoj, asi stupidní dotaz ale nemůžu zprovoznit bluetooth na svém Diamondu. Respektive můžu soubory posílat (jak do PC tak na jiné mobily) a dokonce i přijímat, tedy telefon aspoň ukazuje, že soubory přijímá. Problém je v tom, že je nikde v telefonu nemůžu najít. Beam mám pochopitelně zapnutý. Může mi někdo poradit? Díky!
Ted jsem to zkusil na svem Diamondu a po prijeti a ulozeni to najdu v My Device \ My Documents. Pokud je to v cestine, tak je to mozna Moje zarizeni \ Moje dokumenty.
My device - My documents jsem zkoušel :( , resp. hledal jsem úplně všude: otevřel jsem všechny adresáře a zkoušel jsem to i skrze vyhledávání v laptopu, nikde nic. I tak díky!
...a zeptá se vás to, jestli chcete soubor uložit? Ja bych zkusil otevrit panel Memory, keterj ukazuje velikost pameti a pak si poslat 3 MB velkej soubor. Kdyz se zacne Storage zmensovat a na konci bude o 3 MB mensi, tak to tam nekde je. Pokud ne, tak je problem jinde.
Taky jsem zkoušel. Pošlu si např. mp3 (5 MG) z PC a cca to tu minutku trvá. Během celé doby telefon ukazuje: "You are receiving data. To stop receiving, press Cancel". Pak šťastně zazvoní a nic. Do telefonu to nedojde protože když se pak podívám do průzkumníku tak objem dat se vůbec nezmění, a místa je tam pořád dost, přes 30 MG.
To jo, ale ja myslel sledovat to prubezne. Ja kdyz si neco poslu a otevru panel Memory, tak vidim, jak Storage / In Use pekne roste (musite mit ten panel aktivni, tapnout na nej, jinak se neobnovuje). Pak mi to taky zavoni a objevi se dialog, jestli chci dany soubor ulozti. Kdyz kliknu ano, ulozi se do My Documents. Kdyz ne, soubor se smaze a misto v pameti se uvolni. Dela Vam to presne to same, nebo je nekde rozdil?
Právě že ani v Memory to neroste. Posílám např. něco z druhého telefonu, tam vidím jak to odchází na na konci mi to řekne "úspěšně odesláno". Ale v Diamondu nic nepřibývá ikdyž říká, že data přicházejí. Tak vážně nevím...
Pokud mate jistotu, ze to neni tim odesilajicim zarizenim (doporucuji vyzkouset jeste nejake dalsi), tak asi nejjednodussi cesta jak zjistit, jestli je to problem zarizeni, je udelat hw reset a na zkusit to uplne s cistym zarizenim. Pokud to zacne fungovat, tak BT rozhodila nejaka instalovana aplikace. Pokud to fungovat nezacne, zkuste stahnout novejsi FlashROM (ale nevim, jak to je jestli mate tu s ceskou ROMkou) a pripadne reklamovat. Ale urcite to jeste poradne otestujte s dalsim jednim nebo 2 ruznymi BT zarizenimi, chova se to nejak zvlastne a nejsem si jisty, ze musi byt chyba jen na strane Diamonda.