Jak přenastavit vzhled fóra
Dá se nějak přenastavit vzhled diskuzního fóra? Mě to teď přijde strašně nepřehledné, plné prázdných míst, moc "bílé". Zkoušel jsem v profilu přepnout na to grafické zobrazení ale žádnou změnu nepozoruju. Asi sem začnu chodit výhradně přes PDA protože to je aspoň efektivně použitelné
To je otázkou zvyku, ale zatím to není všechno 100% hotové. Grafické zobrazení (jako alternativa k tabulkovému) je pouze pro zařízení a témátka (ta se teprve připravují). Když se podíváš do osobního nastavení, je to tam vysvětleno. (Režim zobrazení : Nastavení výchozího režimu zobrazení sekce Zařízení a Témátka.)
Mobilní verze pro PDA se také teprve připravuje.
Mobilní verze pro PDA se také teprve připravuje.
dá se na to zvyknout. Já se pohybuji na poměrně dost diskuzních fórech a serverech, a většinou vypadají podobně. Takže jde o zvyk. Ale také jsem si ze začátku říkala, že je to nepřehledné a nemůžu tam nic najít :)
Dekuji za pochvalu i kritiku:) Pokud jde o vzhled, tak jde jen o zvyk, je to dost radikalni zmena (obzvlast pokud se tu 2 roky nic nedelo), ale ja uz se v nove verzi pohybuju radove pul roku a prijde mi to naprosto prirozene. Nejaky alternativni vzhled je nekde v mem poznamkovem bloku, ale protoze pokud jde o web jako system, tak ce4you = ja, nejde to vsechno najednou. Idealni by samozrejme bylo mit moznost si vse prizpusobit presne svym pozadavkum a potrebam, ale nejsem Google a jedna drobna zmena na viditlne casti webu znamena 5x tolik prace na te "schovane" a tak to proste lip nejde.
Alternativni vzhled vidim tak njdriv na 1Q pristiho roku, ale radeji nic neslibuju, vite, jak to dopadlo posledne ;)
Alternativni vzhled vidim tak njdriv na 1Q pristiho roku, ale radeji nic neslibuju, vite, jak to dopadlo posledne ;)