Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Diamond - citlivost displaye na dotyk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    18

    Zdravim vsechy. Mam nasledujici problem. Muj display ztraci citlivost na dotek u kraju. Zapasim pri psani znaku QAZ na fullqwerty, tak jsem zkusil takovy testik v poznamkach - stylusem jsem "cmaral" az za kraj displaye. Leva strana je na tom o poznani hur. Samozrejme, kdyz na stylus poradne "zareju" tak je to lepsi, ale vlevo se na kraj nedostanu ani za nic. Taky jsem se snazil vzdycky oznacit napis, na obrazcich je videt kam mi to funguje. Kalibraci jsem samozrejme delal.

    Muzete to prosim taky vyzkouset? At vim, jestli je to normalni.

    Diky!

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00293846_display_nvGl.jpg 
Zobrazení: 34 
Velikost: 54.4 KB 
ID: 8686  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    31

    mam citlivost stejne horsi u okraju,ale myslim ,ze to bude novou generaci displeje a tim ze ho vlastne tvori sklo,ktere je podstatne tvrdsi a min ohebne nez plast u predchazejicich displeju..docela by me zajimalo,jak je to s ostatnima HTC z rady touch..jo a citlivost by se mela dat nastavit v registrech,nebo pouzit nejaky tweakovaci programek,nejlepe s xda developers...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    18

    Registry jsem upravil na 240 uz pred tim, ale na okrajich zadna zasadni zmena (asi zkusim nejakou vyssi hodnotu). Proste klavesy QAZ se povedou tak trikrat z deseti. S tim by se jeste zit dalo, ale kdyz potrebuju oznacit nejaky text (viz. obrazek), tak uz je celkem problem...
    Spis je mi divny ten rozdil mezi pravym a levym krajem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Já mám i ochrannou folii a takový problém nemám. úplně v pohodě mi to kreslí až do kraje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ted jsem to zkusil a kresli mi to az do kraje. Obcas to milimetr vynecha, ale na druhy pokus je to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    kdyz jedu uplne lehce tak to mam asi jako ty staci kousek pritlacit a kresli to normal...myslim ze takhle to maj vsici
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    134

    ked kreslim len tak, tak od kraja to uplne nekresli, ale ked pritlacim, tak to kreli skoro az uplne na okraj. Medzierka tam je.

    Matrix44
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    18

    Panove, dekuji vsem za postrehy.
    Telefon zkusim reklamovat, protoze abych se dostal alespon trochu ke kraji musim na stylus tlacit opravdu fest.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nefunkcny dotyk?
    Od pet_206 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 16-01-2011, 18:29
  2. Samsung Omnia SGH i900 - Citlivost displaye
    Od Farley v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2010, 22:13
  3. HTC Diamond - rozsvícení displaye SMSkou
    Od fojtass v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-11-2008, 20:33
  4. 3D hry a dotyk. displej
    Od BGenJackONeill v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 17:54