HTC Touch Pro (Vario IV) - problém - nejde spustit iGO
Předem se omlouvám, že zakládám nové téma. Kvůli něčemu co se tu už řešilo/řeší. Mám problém rozjet iGo 8 na HTC Touch Pro (Raphael), ale nikde to nemůžu najít, kde se to řešilo, tak bych byl rád, kdy by mě někdo nasměroval na správný téma, kde to hledat.
Edit: Spíš se to tedy řešilo u HTC Touch Diamond
Edit: Spíš se to tedy řešilo u HTC Touch Diamond
Tak jsem to vyřešil. Sehnal jsem si OnCourseNavigator, což je přejmenovaný iGo pro USA trh. A to funguje bez problémů :)
Nejak nejde poslat soukroma zprava, tak se zeptam verejne.
Ahoj, mohl bych se zeptat, jak to slape? O Touch Pro vazne uvazuji a iGo 8 potrebuji. Jake vidis nejvetsi slabiny Touch Pro obecne vyjma titerneho 2,8" displeje? Diky
Ahoj, mohl bych se zeptat, jak to slape? O Touch Pro vazne uvazuji a iGo 8 potrebuji. Jake vidis nejvetsi slabiny Touch Pro obecne vyjma titerneho 2,8" displeje? Diky
[quote=tortoise]Nejak nejde poslat soukroma zprava.....[/quote]
Proč by nešla? Jde
Proč by nešla? Jde
Ted uz ano, ale pred pul hodinou mi to na odkaze https://www.ce4you.cz/messaging/send.asp?v=Nallim vratilo chybu, ze nebyl rozpoznan jeden prijemce.
Až na pár menších výpadku navigace funguje skvěle. Někdy ale opravdu má problém se signálem, navigace u m700 mi přijde, že byla citlivější. Displej je bez problémů.
Mohl by sem nekdo napsat jak iGO8 slape na HTC TP? Budu jej kupovat (zatim tedy jen EN verzi, ktera je ted dostupna) a chtel bych vedet, zda s tim nejsou zadne potize.
Diky
Diky
osobně jsem používal igo i na kaiserovi a tam bez problémů. na TP se často stává, že musím udělal soft reset a spustit aplikaci znovu, aby se igo vůbec fixlo. signál je slušný, najde klidně i 10 družic, ale nepřipojí se. nevím, čím to, ale dávám to za vinu gpsce, protože jak píšu, na kaiserovi to fungovalo na 100%..
Potřeboval bych rozběhat iGO8. Našel jsem si tu diskuzi (dal bych odkaz, ale nejde. Je v diskuzi pro HTC Touch HD - Touch HD a iGO 8 - obecné zkušenosti, problémy...), ale nepomohlo mě to.
Zkopíruju na kartu, spustím autorun.exe, vyčkám cca 10s, pak vyskočí chyba address : 0x03fa1fac, exception : 0x0000005
Nevíte co s tím?
Zkopíruju na kartu, spustím autorun.exe, vyčkám cca 10s, pak vyskočí chyba address : 0x03fa1fac, exception : 0x0000005
Nevíte co s tím?
pouzivam Igo 8 uz dlho.
Na Touch Pro treba verziu pre Touch Pro. Tiez mi najprv nesla normalna verzia igo8 ale potom niekedy v novembry vysla verzia na TP 8.0.0.41506 a ta ide vpohode.
Akurat je tu spominany problem v IGo trva GPS fix dost dlho aj 5-8 min. Ale ja pouzivam Bluetooth gps ktory mam stale v aute aj s ext.antenov tak ze mi to nevadi.
Na Touch Pro treba verziu pre Touch Pro. Tiez mi najprv nesla normalna verzia igo8 ale potom niekedy v novembry vysla verzia na TP 8.0.0.41506 a ta ide vpohode.
Akurat je tu spominany problem v IGo trva GPS fix dost dlho aj 5-8 min. Ale ja pouzivam Bluetooth gps ktory mam stale v aute aj s ext.antenov tak ze mi to nevadi.
myslím si, že ten gps fix je daný verzí radia. používám igo8 (aktuálně verzi 8.3.2.64873) od samého začátku, co mám TP, gps fix byl s originálním radiem naprosto tragický (jak píšeš, někdy i 10 min), ale po nasazení (australského) radia 1.08.25.20M1 mám fix do 30s - a jsem spokojený... ;)
to je pravda.To iste radio mam aj ja len som este neskusal fix gps na igo8 ked ze pouzivam ten bluetooth gps.Teraz som skusal fix pri okne a cas bol okolo 60 s.
[quote=alx]Funguje nekomu nova verze iGO 8.3.xxx na Touch Pro?[/quote]
Ta jede naprosto skvěle a spolehlivě.Na daném radiu GPS fix 10s maximálně 15 při špatném počasí.
3D mapy,POI,Radry,Vlastní autíčko vše jak má.
Moc dobrá práce TOMSoftu.
Ta jede naprosto skvěle a spolehlivě.Na daném radiu GPS fix 10s maximálně 15 při špatném počasí.
3D mapy,POI,Radry,Vlastní autíčko vše jak má.
Moc dobrá práce TOMSoftu.
[quote=Wayne]Potřeboval bych rozběhat iGO8. Našel jsem si tu diskuzi (dal bych odkaz, ale nejde. Je v diskuzi pro HTC Touch HD - Touch HD a iGO 8 - obecné zkušenosti, problémy...), ale nepomohlo mě to.
Zkopíruju na kartu, spustím autorun.exe, vyčkám cca 10s, pak vyskočí chyba address : 0x03fa1fax, exception : 0x0000005
Nevíte co s tím?[/quote]
No já už od začátku používám tohle od TomSoftu a naprostá nádhera.Je potřeba to pořádně pročíst ale jede jak na TP i HD.
A jak jsem psal fix dle rádia moc dobry.
Zkopíruju na kartu, spustím autorun.exe, vyčkám cca 10s, pak vyskočí chyba address : 0x03fa1fax, exception : 0x0000005
Nevíte co s tím?[/quote]
No já už od začátku používám tohle od TomSoftu a naprostá nádhera.Je potřeba to pořádně pročíst ale jede jak na TP i HD.
A jak jsem psal fix dle rádia moc dobry.
Já se nato raději vykašlu. Vůbec tomu nerozumím. A když už tam je nějaký ten manuál na instalaci, tak nejde stáhnout.