Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - problém - nejde spustit iGO

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    99

    Předem se omlouvám, že zakládám nové téma. Kvůli něčemu co se tu už řešilo/řeší. Mám problém rozjet iGo 8 na HTC Touch Pro (Raphael), ale nikde to nemůžu najít, kde se to řešilo, tak bych byl rád, kdy by mě někdo nasměroval na správný téma, kde to hledat.

    Edit: Spíš se to tedy řešilo u HTC Touch Diamond
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    99

    Tak jsem to vyřešil. Sehnal jsem si OnCourseNavigator, což je přejmenovaný iGo pro USA trh. A to funguje bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Nejak nejde poslat soukroma zprava, tak se zeptam verejne.
    Ahoj, mohl bych se zeptat, jak to slape? O Touch Pro vazne uvazuji a iGo 8 potrebuji. Jake vidis nejvetsi slabiny Touch Pro obecne vyjma titerneho 2,8" displeje? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od tortoise
    Nejak nejde poslat soukroma zprava.....
    Proč by nešla? Jde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Ted uz ano, ale pred pul hodinou mi to na odkaze http://www.ce4you.cz/messaging/send.asp?v=Nallim vratilo chybu, ze nebyl rozpoznan jeden prijemce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    99

    Až na pár menších výpadku navigace funguje skvěle. Někdy ale opravdu má problém se signálem, navigace u m700 mi přijde, že byla citlivější. Displej je bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    Mohl by sem nekdo napsat jak iGO8 slape na HTC TP? Budu jej kupovat (zatim tedy jen EN verzi, ktera je ted dostupna) a chtel bych vedet, zda s tim nejsou zadne potize.

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    70

    osobně jsem používal igo i na kaiserovi a tam bez problémů. na TP se často stává, že musím udělal soft reset a spustit aplikaci znovu, aby se igo vůbec fixlo. signál je slušný, najde klidně i 10 družic, ale nepřipojí se. nevím, čím to, ale dávám to za vinu gpsce, protože jak píšu, na kaiserovi to fungovalo na 100%..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    Funguje nekomu nova verze iGO 8.3.xxx na Touch Pro?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Potřeboval bych rozběhat iGO8. Našel jsem si tu diskuzi (dal bych odkaz, ale nejde. Je v diskuzi pro HTC Touch HD - Touch HD a iGO 8 - obecné zkušenosti, problémy...), ale nepomohlo mě to.
    Zkopíruju na kartu, spustím autorun.exe, vyčkám cca 10s, pak vyskočí chyba address : 0x03fa1fac, exception : 0x0000005

    Nevíte co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    85

    pouzivam Igo 8 uz dlho.
    Na Touch Pro treba verziu pre Touch Pro. Tiez mi najprv nesla normalna verzia igo8 ale potom niekedy v novembry vysla verzia na TP 8.0.0.41506 a ta ide vpohode.
    Akurat je tu spominany problem v IGo trva GPS fix dost dlho aj 5-8 min. Ale ja pouzivam Bluetooth gps ktory mam stale v aute aj s ext.antenov tak ze mi to nevadi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    myslím si, že ten gps fix je daný verzí radia. používám igo8 (aktuálně verzi 8.3.2.64873) od samého začátku, co mám TP, gps fix byl s originálním radiem naprosto tragický (jak píšeš, někdy i 10 min), ale po nasazení (australského) radia 1.08.25.20M1 mám fix do 30s - a jsem spokojený...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    85

    to je pravda.To iste radio mam aj ja len som este neskusal fix gps na igo8 ked ze pouzivam ten bluetooth gps.Teraz som skusal fix pri okne a cas bol okolo 60 s.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od alx
    Funguje nekomu nova verze iGO 8.3.xxx na Touch Pro?
    Ta jede naprosto skvěle a spolehlivě.Na daném radiu GPS fix 10s maximálně 15 při špatném počasí.
    3D mapy,POI,Radry,Vlastní autíčko vše jak má.
    Moc dobrá práce TOMSoftu.

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od Wayne
    Potřeboval bych rozběhat iGO8. Našel jsem si tu diskuzi (dal bych odkaz, ale nejde. Je v diskuzi pro HTC Touch HD - Touch HD a iGO 8 - obecné zkušenosti, problémy...), ale nepomohlo mě to.
    Zkopíruju na kartu, spustím autorun.exe, vyčkám cca 10s, pak vyskočí chyba address : 0x03fa1fax, exception : 0x0000005

    Nevíte co s tím?
    No já už od začátku používám tohle od TomSoftu a naprostá nádhera.Je potřeba to pořádně pročíst ale jede jak na TP i HD.

    A jak jsem psal fix dle rádia moc dobry.

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-03-2011, 12:07
  2. HTC Touch HD - problém - nejde odeslat SMS
    Od Beleval_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 10:29
  3. HTC TOUCH CRUISE nejde spustit nabídku Start
    Od AlešD v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-11-2008, 07:29
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-10-2008, 12:57