Mam prestigio 350 s winCE 4.2 a cokoli co nainstalim okamzite zmizi a po dalsim spusteni uz neni nikde ani slozka s programem ani ikona na desktopu (spoustim explorer.exe) nejde mi o zadny nelegal nebo co, ale proste bych chtel mit v GPS i par aplikaci + turisticke mapy, no proste klasickej desktop widle, videl jsem tady nekde moznost spoustet explorer.exe pres totalcommander, ze pry to jde nejak pres nej nainstalit, ale zustane to tam?? navic napr aplikace (GAPI) ktera mi upravi desktop tak aby se zmensil na 320x240 (objevi se start menu) vyzaduje restart, ale jakmile jej provedu (reset na zadni strane pristroje, jinak to nejde..protoze menu start nevidim a nemuzu ovladat) tak kde nic tu nic, coz je problem, proste pri instalu vidim ze zapisuje nejke knihovny do /Windows , kde cokoli vzdy po resetu zmizi, moznost je, ze "reset" je vlastne obnoveni celeho systemu a smazani vseho co tam je jinyho, ale to se mne nejak nezda... dik moc za vsechny rady, snad jsem to popsal natolik aby jste vedeli vo co mi jako jde![]()