Jak zamezit automatickému připojování k internetu???
Hezký večer, uměl by někdo poradit, jak mám u svého E-TENu X500+ nastavit, aby se mi např. při spuštění prohlížeče automaticky přes GPRS nepřipojil k internetu? Nemám datový paušál a nekontrolované připojení mi dost vadí. Existuje nějaká finat nebo nějaký software, který mi umožní připojit se jen když já chci a ne automaticky? Díky!
To si asi nerozumíme. Pokud máš aktivovány datové služby, musíš mít také aktivován nějaký datový paušál. Ale to je celkem fuk.
Použij utilitu MoDaCo NoData link.
Použij utilitu MoDaCo NoData link.
[QUOTE="Zdenek Malinsky"]To si asi nerozumíme. Pokud máš aktivovány datové služby, musíš mít také aktivován nějaký datový paušál. Ale to je celkem fuk.
Použij utilitu MoDaCo NoData link.[/QUOTE]
Datový paušál bylo myšleno jako neomezené připojení a to nemusí mít každý. Jsou lidé co se připojují jen na skok, mají aktivované pouze datové služby ale můžou mít třeba předpolacenou kartu a platí za každý kb.. v tom jste si asi neporozuměli...
Použij utilitu MoDaCo NoData link.[/QUOTE]
Datový paušál bylo myšleno jako neomezené připojení a to nemusí mít každý. Jsou lidé co se připojují jen na skok, mají aktivované pouze datové služby ale můžou mít třeba předpolacenou kartu a platí za každý kb.. v tom jste si asi neporozuměli...