Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: MDA III (Qtek 9090) - problém - nelze provést úvodní nastavení / kalibraci

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    3

    Ahoj všem, prosím o radu. Mám T-mobile MDA III (Qtek 9090), který jsem dlouho nepoužíval a vybila se úplně baterka (zřejmě i záložní). Teď když baterii nabiju a přístroj zapnu, tak se mi hned spustí taková ta úplně úvodní kalibrace. že klikám do všech rohů a tak, ale asi hned po druhé obrazovce najednou nemám možnost pokračovat (next nebo tak něco) .Netušíte prosím náhodou někdo co s tím ? (kamarád má stejný přístroj, také ho nepoužíval a má stejný problém jako já) . Díky moc všem za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    54

    Myslíš tu obrazovku, kde je nácvik metody copy-paste?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Možná jsou obě baterky před smrtí. Zkus opakovat HR několikrát po sobě (než se zdaří kalibrace a úvodní nastavení a jiné formalitky), třeba se to "chytí".
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    3

    Je to 3 obrazovka, kde je : Tap and hold the 9.A.M dental appointment and then tap cut on the pop-up menu. Prostě ať to tam přetahuji jak se píše nebo cokoliv s tím, tak se to na další obrazovku nepřepne
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00293085_MDAIII-chyba_Dhvn.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 52.6 KB 
ID: 8662  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tap je stisknout a hold je drzet (myšlen stylus na displeji), takze se nic nepretahuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    3

    Ahoj, díky moc všem za radu. Už se podařilo MDA spustit. Přesto mám ještě jednu možná hloupou otázku. Mám baterii nabitou úplně na maximum a když přístroj vypnu a znovu zapnu tak se ihned spustí pokaždé celá úvodní kalibrace MDA od začátku. Prosím o radu co s tím. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Vypneš na jak dlouho?
    2. Jaký tam máš OS - původní nebo WM 5 nebo 6?
    3. Úvodní kalibrace? A data a programy tam jsou nebo je vše prázdné jako z továrny?

    Zařízení je určitě po záruce, tak si tam flasni nějaké neof. WM 5 nebo 6 (najdi si - pár témat k tomu tu je). A jak jsem psal výše - baterky asi budou po smrti nebo těsně před.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    1

    Ahoj zdravim vsechny fajnsmekry
    Mam na Vas dotaz,snad mi nekdo pomuze..
    Mam Qteka 9090 T-mobile sit..Muj problem je v tom ze telefon jednou sit najde,jednou ne..Jednou jde volat,jednou ne..
    napr.:Telefon mi najde sit chci tedy zavolat a nejde mi to,snad dvakrat za tu dobu co ho mam slo volat,Pokud nekoho poprosim at mi zavola,kdyz "nahle" telefon najde sit,tak jsem nedostupny,nekdy se podarilo hovor uskutecnit..Nechapu vcem to muze byt..
    Mam nastaveno PHONE takto: Automaticke vyhledavani,preferovane site jen T-mob CZ..
    V nabidce Comunication kde je WIFI,PHONE BLUETOOTH atd...ON/OFF-vypinani a zapinani jednotlivych spojeni,tak u POLOZKY PHONE mi nekdy ani nejde nastavit ON..

    Dekuji za odpovedi:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-05-2011, 11:22
  2. MDA III aka qtek 9090 PROBLEM
    Od pershing_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-01-2008, 12:00
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-12-2007, 20:28
  4. Problém s DataPhonem III - QTEK 9090
    Od Snap v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-02-2007, 18:50
  5. Jak preskocit uvodni kalibraci? (align screen)
    Od ondrej.penicka v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-12-2005, 21:03