TyTnII HW Klavesnica
neviete niekto pls ako nastavit klavesnicu aby mala rozlozenie QWERTZ namiesto QWERTY.. btw v Advacned Config som skusal dat German ale neslo to :(
aha.. diiik a este nevies nahodov ako sa na tej klavesnici pisu pismena s interpunkciou.. ako ľčščťž? neako s medzernikom ale neviem ako presne... len tak pre zaujimavost.. btw uz som to vyskusal a nechce to ist... aj tak pise fyrt y namiesto z a naopak.. :(
//uz som to nasiel ale to z a y mi nejde aj tak :(
//uz som to nasiel ale to z a y mi nejde aj tak :(
myslim, ze byl potrebas restart telefenu (soft reset), diakritika se pise napsanim trebas A, pak fn a mezernik (ale mozna kecam, chce to vyzkouset)...ten mezernik tam nejak byl...blize to urcite popisuje manual
tohle pise nejaky zbastleny navod:
[QUOTE]pismeno > Fn > mezernik, pro dalsi diakriticky znak opakovat Fn > mezernik[/QUOTE]
jeste se tam taky pise, ze pro zapamatovani je treba zrusit "read only" atribut onoho SYM souboru (napr. pomoci Total Commanderu)
tohle pise nejaky zbastleny navod:
[QUOTE]pismeno > Fn > mezernik, pro dalsi diakriticky znak opakovat Fn > mezernik[/QUOTE]
jeste se tam taky pise, ze pro zapamatovani je treba zrusit "read only" atribut onoho SYM souboru (napr. pomoci Total Commanderu)