MMS a diamond
poradi niekto s nastavenim MMS konkretne pre diamonda? nedari sa mi ani odosielat ani prijimat MMS... operator Orange SK... zistil som si potrebne nastavenia.... apn.... ip adresu... atd ale ani podla vsemoznych popisov a rad na nete sa mi nedari sprevadzkovat toto nastavenie MMS...
SMS, internet, acoounts ako gmail funguju bez problemov... len tie mms... poradi niekto kde robim chybu tak aby som si nerozhadzal ostatne nastavenia connection?
vopred dik za radu a info
SMS, internet, acoounts ako gmail funguju bez problemov... len tie mms... poradi niekto kde robim chybu tak aby som si nerozhadzal ostatne nastavenia connection?
vopred dik za radu a info
[QUOTE="mathew"] podla vsemoznych popisov a rad na nete sa mi nedari sprevadzkovat toto nastavenie MMS... [/QUOTE]A co se podívat na web mobilního operátora popř.se obrátit na infolinku? Pro jistotu si tam nejdříve ověř, zda máš služby MMS aktivovány.
problem uz vyrieseny... MMS v prevadzke :)
nasiel som na nete navod na nastavenie MMS pre WM 5 a 6 step by step a zafungovalo to....
skolacku chybu som robil aj v tom ze som po nastaveni MMS connection nevypol a nezapol diamonda...
nasiel som na nete navod na nastavenie MMS pre WM 5 a 6 step by step a zafungovalo to....
skolacku chybu som robil aj v tom ze som po nastaveni MMS connection nevypol a nezapol diamonda...