Problém s Bluetooth HTC cruise
Zdravím lidičky
"Blůtůčko" používám jen zřídka, ale včera my můj slavnej tel oznámil že nebude komunikovat touto cestou.
Chtěl bych se zeptat jestli může být závada mezi softwarem a hardwarem a nebo mezi mnou a tel :o)
Dík za rady
"Blůtůčko" používám jen zřídka, ale včera my můj slavnej tel oznámil že nebude komunikovat touto cestou.
Chtěl bych se zeptat jestli může být závada mezi softwarem a hardwarem a nebo mezi mnou a tel :o)
Dík za rady
Může být obojí, ale co třeba problém popsat trošku podrobněji - co jsi s tím dělal, co přesně to zahlásilo, zkošel jsi SR.....? A ve vláknu ke Cruisovi nebo celkově zde na fóru jsi zkoušel hledat?
máš v Settings - Connection povolenej BEAM?
můžeš odesílat? nemůžeš přijímat? nebo jiná kombinace?
jakou máš ROM - origo? neorigo?
můžeš odesílat? nemůžeš přijímat? nebo jiná kombinace?
jakou máš ROM - origo? neorigo?
mam taky podobny problem, nahral jsem si rom udK Diamond R6, radio 1.64.08.21 pak 1.58.25.14 a kdyz jsem po dlouhe dobe chtel prijmout soubor prez BT tak htc nereagovalo a ostatni pristroje hlasi chybu spojeni, odesilat souboru muzu, zkousel jsem zapnout/vypnout beam, sparovat je a nic, ted tam mam udK Vega R3 s radio 1.58.25.14 a taky nic
Omlouvám se ale jsem v jednom kole :o(
Vše mám originální (myslím tím soft, i romku) restart a reinstal systému taky nepoml.
Když chci zapnout "blutůčko" v manažeru komunikací tak prostě se točí kolečko a pak šup zas se přepne na vypnuto. Když ho chci nastavit v nastavení - režim - zapnout Bluetooth (zaškrtnutí lze provést, ale to je to jedinné co lze, když chci odejít tj. potvdit tak opět nic) asi půjdu reklamovat přístrojek :o)
Odesílat nejde přijímat nejde prostě ani modrá kontrolka nesvítí :o)
beeeee
Vše mám originální (myslím tím soft, i romku) restart a reinstal systému taky nepoml.
Když chci zapnout "blutůčko" v manažeru komunikací tak prostě se točí kolečko a pak šup zas se přepne na vypnuto. Když ho chci nastavit v nastavení - režim - zapnout Bluetooth (zaškrtnutí lze provést, ale to je to jedinné co lze, když chci odejít tj. potvdit tak opět nic) asi půjdu reklamovat přístrojek :o)
Odesílat nejde přijímat nejde prostě ani modrá kontrolka nesvítí :o)
beeeee
bt me funguje v pohode, ale jen se chci zeptata jestli neznate nejakou fintu jak obejit neustale zaskrtavani pole Enable File Sharing na karte FTP v nastaveni BT ...kdyz se mi displej zapne do uspory tak se mi tahle moznost odskrtne.....po probuzeni musim vlizt do nastaveni BT a zaskrnout ..jinak nemuzu prijmat soubory z pc ..Diky