kožené pouzdro M800
to kožené pouzdro je celkem pěkně zpracovaný,ale už se mi začíná pomalu rozpadat,švi na stranách dostávají zabrat.Dá se někde koupit ?? Ale chtěl bych to samé,né Krusella apod.
jsem si koupil,ale bohužel je o torchu menší,spíš jsem přemýšlel o pouzdru na X800 a našel jsem ho na mých oblíbených stránkách,tak do něj asi půjdu :yes:
nevím,možná je to ilustrační foto,viz. odkaz:
pouzdro
pouzdro
a to je k sehnání kde prosím ? na vašich stránkách jsem našel jiné pouzdro,než mi tady ukazuješ.Jinak přesně toto pouzdro mám,ale už je trochu zdeformované,proto sháním nové.
pouzdro z vašich stránek
pouzdro z vašich stránek
To pouzdro co ukazuješ od nás je ke staré M600 a to rozhodně nepasuje. Originální pouzdra pro M800 a X800 opět v čr bohužel nejsou. Jediné co dokážeme sehnat pro M800 je tohle. Ale dodací doba je kole 10 dní.
tak mi přišlo toto pouzdro:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
je to stejné,jak na X800 tak i M800,cena 19,30 £ a doba dodání 3 dny + jsem ještě obdržel slevový kupon na 10,- £.
Nakupováno přes eXpansys,je to druhý obchod v tomto Shopu,vše je od nich originál,mohu jen doporučit.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
je to stejné,jak na X800 tak i M800,cena 19,30 £ a doba dodání 3 dny + jsem ještě obdržel slevový kupon na 10,- £.
Nakupováno přes eXpansys,je to druhý obchod v tomto Shopu,vše je od nich originál,mohu jen doporučit.