MDA compact IV - jak přeinstalovat TOMTOMa?
Ahoj všem, podařilo se mi omylem poškodit TomToma na MDA Compact IV, který byl v ceně na MDA předinstalovaný. V balení jsem instalačku TomToma nenašel, jen kartu s kodem. Nevím teď jak aplikaci znovu nainstalovat. A co mě děsí nejvíc - jestli půjde znovu zaktivovat.
Pomohl by případně hard reset? Bude tomtom po hard resetu nainstalovaný a nezaktivovaný, tak jak při prvním spuštění?
Díky za každou radu...
Pomohl by případně hard reset? Bude tomtom po hard resetu nainstalovaný a nezaktivovaný, tak jak při prvním spuštění?
Díky za každou radu...
Ahoj,
neves hlavu, cabik s tomtomem najdes primo ve slozce \windows, staci na nej poklikat. Je ale dobre pouzit nejakeho alternativniho spravce souboru, treba Totall Commander nebo Resco Explorer.
Milan
neves hlavu, cabik s tomtomem najdes primo ve slozce \windows, staci na nej poklikat. Je ale dobre pouzit nejakeho alternativniho spravce souboru, treba Totall Commander nebo Resco Explorer.
Milan
Tak celý adresáš Windows jsem prolezl, ale ten CAB jsem nenašel. Nevíš jak je instalační soubor pojmenován? Není v jiném adresáři?
Díky...
Díky...
Takže se povedlo, ten soubor tam opravdu je. Kdyby někdy někdo hledal je ve složce Windows\ttn_csy.
Díky....
Díky....