Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: nefunguje dotykovy display

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    cez Ebay som kupil ATT Tilt HTC 8925, bohuzial nefunguje mi na nom dotykovy display. Vie mi niekto poradit ako to vyriesit. Na telefon som flashol NoThrills_WM61_WWE_V3 a odblokoval som ho pomocou KaiserUnlocker.Display stale nefunguje resp. nereaguje na dotyk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    39

    kup si na ebayi dotykovku a já ti to za nějaký bakšiš vyměním,pokud by jsi byl nebo měl cestu přes ostravu tak na počkání
    tady dotykovka : http://cgi.ebay.com/LCD-TOUCH-SCREEN-FOR-HTC-P4450-Kaiser-TyTN-II-AT-T-8925_W0QQitemZ290248114670QQihZ019QQcategoryZ20336 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
    a tady celý lcd : http://cgi.ebay.com/FULL-LCD-FOR-Kaiser-TyTN-II-AT-T-8925-HTC-P4450-HTC-NEW_W0QQitemZ300244662736QQihZ020QQcategoryZ20336Q QssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    ak to nerozbeham, lebo myslim ze sa nejedna o mechanicku chybu tak sa zastavim
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    39

    na 99% to bude mechanická chyba,ona ta dotykovka kleká úplně bez příčiny,respektive nenajdeš jinnou chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    Takze mi staci kupit tu dotykovku. Nemusim kupovat cely LCD, ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    39

    jasně,stačí dotykovka pokud displej ukazuje normálně
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    39

    tak mě napadá že mám i jeden displej s prasklou dotykovkou doma ,z t-m varia 3,kamarádovi jsem to měnil komplet,protože ze začátku dotykovky samostatně nebyly
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    no asi je to naozaj mechanicka chyba vsimol som si ze je poskodeny kabel medzi displayom a mobilom v oblasti vyklapacieho klbu. Vies mi poradit co mam robit?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00290505_P1010187_rTvH.jpg 
Zobrazení: 123 
Velikost: 15.0 KB 
ID: 8565  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od kaiser222
    no asi je to naozaj mechanicka chyba vsimol som si ze je poskodeny kabel medzi displayom a mobilom v oblasti vyklapacieho klbu. Vies mi poradit co mam robit?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00290506_P1010188_1lib.jpg 
Zobrazení: 107 
Velikost: 26.6 KB 
ID: 8566  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    myslite ze keby som si zohnal ten kabel vedel by to niekto za drobny baksis opravit
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    39

    jasně že jo,ale to ti chlape nevím jesli flex koupíš .
    edit: mělo by to být tohle http://cgi.ebay.com/HTC-TYTN-II-2-P4550-Kaiser-LCD-ribbon-flex-cable_W0QQitemZ140253535006QQihZ004QQcategoryZ1441 8QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1 638Q2em122QQ_trksidZp1638Q2em122 ,levnější jsem nenašel
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    39

    jinak zde máš návod na rozborku jesli se na ni cítíš http://leteckaposta.cz/432626035
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    7

    kabel by sa u teba nenasiel?


    Citit sa na to citim ale nemam potrebne naradie. Asi toho tipka od ktoreho som to kupoval cez Ebay vyzvem aby mi zaplatil ten kabel.

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    39

    kablík bohužel nee,ale tomu šulinovi napiš,ovšem pokud to v textu inzerátu nebylo.jinak to bude torx 5 nebo 6,nevím to jistě.kde bydlíš?jinak mi můžeš napsat i na icq,akorád jsem furt neviditelnec ,ale odpovím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-04-2009, 10:01
  2. Treo 750 - nefunkční dotykový display
    Od Milos Treo v sekci Palm
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 12:23
  3. HP ipaq hx2110 - dotykový display - problém
    Od sithius v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-02-2008, 04:35
  4. MDAc - nechodí dotykový display
    Od Cvrnda_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 12:41
  5. Necitlivý dotykový display
    Od xhladi07 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-01-2005, 18:17