porucha mikrofonu mio a701
potreboval bych poradit s poruchou na mio a701.Prestala mi fungovat spodni tlacitka (joystick,prijem a vypnuti hovofu,gps,media) a pri hovoru nefunguje mluvici mikrofon.Pokud mate nejake reseni,byl bych moc vdecny,kdyby ste mi poradili diky moc
Dobrý den,
máte poškozený switchboard na kterém je mikrofon i zapojená anténa GPS,doporušil bych Vám reklamovat,nebo zaslat do Tábora.bohužel si myslím, že oprava bude posouzena jako "poškozeno zákazníkem" tedy placená oprava.
máte poškozený switchboard na kterém je mikrofon i zapojená anténa GPS,doporušil bych Vám reklamovat,nebo zaslat do Tábora.bohužel si myslím, že oprava bude posouzena jako "poškozeno zákazníkem" tedy placená oprava.
Jestli dobře chápu, tak tedy doporučujete tato tlačítka pro jistotu nepoužívat, aby nedošlo k " poškození zákazníkem "?
Ještě že jsem to zjistil včas :-)
Ještě že jsem to zjistil včas :-)
Myslím tím to, že to už je asi poškozené zákazníkem.u mio A701 stačí jen malinká rána (pád) a switchboard se utrhne ze základní desky a odejdou tlačítka,mikrofon i gps anténa.Poslal bych to do Tábora a třeba to neposoudí jako "poškozeno zákazníkem".Když ano tak Vám příjde cenovka.
diky a to ze je to moje vina je pravda mnel sem natazenou snuru od nabyjecky a strhl sem ji I s telefonem na koberec,jen mne nenapadlo ze pad ze stolku na koberec zpusobi takovou kalamitu? Zvlaste kdyz sklenicka stejny pad vydrzela.Ale neda se nic delat mam MIO kratce a presto bych tezko hledal nahradu.Myslim ze MIO je pro mne bezkonkurencni.
Že by soudruzi z NDR už chybu neudělali (sklenička ...) A soudruzi z MIO ? Kde ti udělali chybu ? :D
No nevím , já svoji A 701 rozhodně nešetřím-tahám ji denně už třetím rokem/koupeno duben 2006/ a zatím jen odešla baterka-No odešla...zničehožnic se během cca 2 minut vybila a Mio se vyplo.Tak jsem na sunnysft koupil náhradní , po roce jsem tu "odešlou" našel
náhodně v šuplíku /BTW-taky je vám líto věci vyhazovat?/, zkusil jsem ji v Miu nabít - a ejhle:už třetí měsíc šlape jak hodinky..A tu odolnost mýho exempláře samozřejmě jistí Krussell - je to sice pěkně mastný pouzdro , ale ani pád z opasku na dlaždice /několikrát/ mašince neublíží...
náhodně v šuplíku /BTW-taky je vám líto věci vyhazovat?/, zkusil jsem ji v Miu nabít - a ejhle:už třetí měsíc šlape jak hodinky..A tu odolnost mýho exempláře samozřejmě jistí Krussell - je to sice pěkně mastný pouzdro , ale ani pád z opasku na dlaždice /několikrát/ mašince neublíží...