Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Zobrazeni kruhoveho objezdu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Ahoj,
    je nejaka moznost nastaveni, aby mi pri projizdeni kruhoveho objezdu v 3D zobrazeni stale ukazoval smer jizdy nahoru jako pri pohledu z auta? Me se vzdy na kruhaci mapa zastavi a zobrazi zeshora a pokracuje jenom sipka. Dost blbe se podle toho hleda odbocka.

    HeliMan
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    ehm, to mi fakt chceš říct, že když seš na kruháči a jedeš po něm, tak že čumíš do navigace kdy zahnout? to je ftip doufám... i když je fakt, že jestli to dělá vícero lidí, tak by to mnohé vysvětlovalo...

    prostě před kruháčem ti to řekne, že máš na něm vzít druhej exit, případně se podíváš než na něj vjedeš, kam, a hotovo ne?
    edit: ještě sem zapomněl, igo má určitý spoždění v zobrazování za aktuální pozicí, takže si myslim, že ti ani todle nepomuže
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    Jestli se nepletu, tak to dělá jen při simulaci, v reálným provozu se mi to otáčí tak jak bys chtěl.
    Ale mělo by stačit před kruháčem jenom mrknout, který směrem vyjíždět, už se mi stalo, že číslo exitu nebylo správně, protože v některých městech jsou na kruháče vyvedený i účelový komunikace, nebo prostě je tam chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    To máš sice pravdu Pitrsi,ale podstata dotazu zněla,jestli není možné ten náhled ze shora na kruháč vypnout,mě to taky štve
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Prave ze ta hlasova informace nestaci. Napriklad se mi stalo v Nitre, ze mam odbocit druhy exit a samozrejme to byla az ta treri odbocka. Byl to docela velky kruhac. Potom jsem jel jako blbec dalsich 10 km po dalnici jinam. Kdyz se jenom na kruhaci mrknu jestli ta dalsi odbocka je uz ona podle te sipky, je to v poradku. Kdyz se to prepne na pohled shora, tak abych se nejdrive hledal kde to jsem a potom jeste ten vyjezd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    Citace Původně odesláno od Kronosi
    To máš sice pravdu Pitrsi,ale podstata dotazu zněla,jestli není možné ten náhled ze shora na kruháč vypnout,mě to taky štve
    jinak teda mě to na kruháčích zobrazuje normálně, takže nevim... jestli to neni nějakej ten overview mode nebo tak něco...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zobrazeni "×" a "OK"
    Od kubisz v sekci HD mini
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-10-2010, 22:56
  2. Zobrazení sms ?
    Od Raad3k v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-02-2009, 21:23
  3. Zobrazení POI v iGO
    Od Avik v sekci iGO
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 31-01-2007, 02:38
  4. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 23:29