Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: Instalace WM 6.1

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Oficiální od Palmu byla jen WM 6.0. Pro anglickou 750v (myslím určenou pro NL) mám doma (můžu postnout na nějaké úložiště). Ostatní tj. WM 6.1 a výše jsou neoficiální.
    Pokud by jsi to moh někam postnout, tak bych ti byl vděčný... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Poslal jsem ti SZ soukromou zprávu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    9

    Při přehrátí WM5 na WM6.1 dle návodu na http://www.wmmania.cz/content.php?id=1209 funguje krok 1 i 2, ale ROM se nepřehraje, protože to hodí hlášku, že IMAGE IS CORUPTED. Stejný postup jsem dělal i na druhém treu, co mám, a tam to šlo vše v pořádku. pokouším se to pořád dokola, ale při ROMce to nahraje 1 procento a ERROR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Přesně takhle se chovalo Treo i mě. Zd se, že i když program napíše hlášku, že OK, tak přesto se hard SPL neprovede. Doporučuji zkoušet znova. Někdy se mi stalo, že při kroku 1 mi proběhl ondikátor průběhu (0 - 100%) rychle za vteřinu, pak program napsal error, jindy to probíhalo pomalu, cca 2 min a peogram hlásil OK. Ale ani jednou to nebylo dobře. Nakonec se mi stalo (asi po třech dnech hraní) že byl průběh rychlí a program hlásil OK a opravdu to bylo OK a ROMka šla nahrát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    9

    Tak už to řešit nebudu, pořád to nejde. Prodávám ho s WM5 a druhý s 6.1 si nechám. (v případě zájmu zašlu odkaz na aukro)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    tahle chyba se mi neobjevila, ale take semse nemohl dostat pres k tretimu kroku a cely problem byl zpusoben lehkou oxidaci ("zezelenani") portu pro komunikaci...po vycisteni vse OK
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Instalace
    Od BMWdejf v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-10-2007, 22:35
  2. instalace na SD
    Od peeero v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-07-2005, 23:09
  3. Instalace
    Od medvidek v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-04-2005, 20:31
  4. ICQ bez instalace
    Od Pinochio v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 12-02-2005, 20:24
  5. Instalace eVC++ 4.0
    Od biokys v sekci Programování
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 02-07-2004, 09:51