HTC compact III a rychlé SD
Ahoj všichni znalý lidé, mam telefon HTC compact III, koupil jsem si do nej asi pred rokem micro SD kartu 2Gb. šla v pohode ale pak bum a začali se mi pomalu stracet data a pred nekolika dny kaput. to neva zálohu mam ale koupil jsem si novou A-DATA 4 GB SD Turbo a to je ten problem. Telefon mi to nepřečte. neexistuje nejaky driver nebo program ktery my pomuze? Dekuji moc. Martin.
Jj, problem je v tom ze tva nova karta je SDHC, a predpokladam ze mas v zarizeni puvodni ROM ktera tyto karty nepodporuje, tj doporucil bych Upgrade ROM, uz jsou na toto zarizeni velmi rychle a vymazleme WM 6.1,
prípadne by jeste mohl pomoci patch na SDHC pro ETENy, s nim slo rozlet tyto karty na spoustu jinich zarizenich..zkusim se ti po tom nekde mrknout...
prípadne by jeste mohl pomoci patch na SDHC pro ETENy, s nim slo rozlet tyto karty na spoustu jinich zarizenich..zkusim se ti po tom nekde mrknout...
Tady je link na download,ale radsi si predtim udelej zalohu zarizeni, neb by to mohlo zkoncit HR ;) :yes:
jo jen taková vec. Mám WM5 vadí to? Martin. Nevím kde sehnat WM6 ptal jsem se u T-mobile tam to bylo snad volne ke stažení. ale nevím. jestli by to nebyl problem s WM 5 tak budu jedine rad. Martin.