Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 44

Téma: hi tech

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    docela poladeny co???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...a kde je k tomu navod ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Guest

    taky by me to zajimalo pekny ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?p=45114#45114
    jinak z toho pouzivam Weatherpanel a Pocket Plus 2.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    128

    Ceskej navod by nebyl? Anglina mi nikdy moc nesla... (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Taky skusim postnout svůj.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00018960_today_dbhQ.jpg 
Zobrazení: 44 
Velikost: 25.3 KB 
ID: 109  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    co je to za program z tim pocasim
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Guest

    Zkousel tu nekdo journal bar ??? je dobrej az ne jednu vec nevim kde se tam vipinaji aktualizace ale ten program se mi automaticky pripojil na net a aktualizoval vse (stalo me ta sranda 250 rano jsem se probudil a mel uplne vymlaceny MDAII :-(
    je v tom programu nekde k zaskrtnuti ci neco podobneho aby to aktualizoval jen z USB kolebky a ne porad pripojoval k netu pres tel.cast?(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    Jmenuje se to Weatherpanel., ke stažení zde :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    watherpanel mam aten je na tom prvnim obrazku me zajima ten od yasmeene2
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od pretorian
    Zkousel tu nekdo journal bar ??? je dobrej az ne jednu vec nevim kde se tam vipinaji aktualizace ale ten program se mi automaticky pripojil na net a aktualizoval vse (stalo me ta sranda 250 rano jsem se probudil a mel uplne vymlaceny MDAII :-(
    je v tom programu nekde k zaskrtnuti ci neco podobneho aby to aktualizoval jen z USB kolebky a ne porad pripojoval k netu pres tel.cast?(
    presne to me vadilo taky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Na vypínání stahovaní - aktualizace dat v JournalBar stačí použít funkci Hledej v diskuzích tohoto serveru.

    A POZOR umí to Jornal Bar snad až od verze 2.0.4 !!

    Malá nápověda : pokud si matně vzpomínám psal to Jiri.Cech
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Guest

    diky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    159

    Buď sem uplnej tydýt a nebo je něco špatně . Chtěl sem zkusit Weather panel, ale nejdou mě nastavit města. Když je tam dopíšu, tak se mě ani nic nestahne a v Today mám furt N/A. Jak ste dokázali, že Vám to chodí???Pls.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od dyndy
    Buď sem uplnej tydýt a nebo je něco špatně . Chtěl sem zkusit Weather panel, ale nejdou mě nastavit města. Když je tam dopíšu, tak se mě ani nic nestahne a v Today mám furt N/A. Jak ste dokázali, že Vám to chodí???Pls.
    musis bejt pripojenej na net jestli mas t-mobile tak ja sem musel vypnout v nastaveni gprs proxy a chodi me to
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ipaq 3630 - spolecne tech odpoledne
    Od mailo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-07-2005, 23:55
  2. Tak kterou z tech hraček? ;)
    Od Garfild_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-12-2004, 07:45
  3. Tabulka = srovnání tech. parametrů PDA na CE4YOU ?
    Od JP_ce4you v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-07-2004, 23:31