Pripravujem si cestu na budúci týždeň...
Môžete prosím vyskúšať na svojich tátošoch obojsmerný prejazd cez hraničný prechod na : N 46°30'54.1" a E 16°26'26.4"
Nejako sa nemôžem cez neho dostať, posiela ma to vždy inou trasou.
Mám zlé (staré) mapy alebo je chyba v nejakej s týchto máp?
Slovinsko : slovenia_2008.01_080526.fbl
Chorvatsko: croatia8_2008.01_080306.fbl
iGo8: 8.0.0.41506
skin: diMka v 1.2.5
Môžete prosím vyskúšať na svojich tátošoch obojsmerný prejazd cez hraničný prechod na : N 46°30'54.1" a E 16°26'26.4"
Nejako sa nemôžem cez neho dostať, posiela ma to vždy inou trasou.
Mám zlé (staré) mapy alebo je chyba v nejakej s týchto máp?
Slovinsko : slovenia_2008.01_080526.fbl
Chorvatsko: croatia8_2008.01_080306.fbl
iGo8: 8.0.0.41506
skin: diMka v 1.2.5
No skúšal som to a robí mi to isté a mám novšie mapy ako Ty. Asi sa tade neda prejsť. Ja len nechapem prečo nejdeš cez Maďarské Letenye? Ja idem do HR zajtra večer a idem tade a tam hneď na dialnicu.
Jazdím tadiaľ už osem rokov za sebou, preto som na tú chybu aj prišiel. V podstate nemám problém ísť aj cez Letenye, zvyk je zvyk.
Ale vďaka za overenie. Ozaj aké sú posledné mapy?
Ale vďaka za overenie. Ozaj aké sú posledné mapy?
Sorry zle som to pozrel. Mám rovnaké mapy ako Ty ;) Tak keď tade chodíš tak nechápem prečo to nie je prejazdné. No chybyčka se vloudila :-))) Ozaj ja idem cez Maďarsko prvý krát. Aká je cesta Maďarskom?
Ja som sa vrátil predvčerom a cesta madarskom? asi najhoršie cesty z celej trasy, ja som sa vyhol všetkým diaľniciam a nešiel som po E65 ale E66 a to je ako u nas cesta medzi družstvami, chvilami som mal pocit že ideme naozaj v poli takže odporucam E65. Ale navigacia navigovala naozaj spolahlivo. Mal som posledne mapy a aj Chorvatsko je dost podrobne. Vyskytol sa len jeden problem a to dlhe tunely Mala kapela a Svety rok navigacia stratila gps ale navigovanie pokracovalo ale kedze s 5Km tunelmi sa zrejme neratalo tak nevigovanie nepokracovalo. Po vychode z tunela som nemohol chytit signal GPS ale pripisujem to tomu ze mam drziak s tmc a ked je tam PDA zasunute a strati signal tak uz ho neobnoví až po povytiahnutí. Ale ako hovorím to sa týka mojho GPS ináč absolutne žiadny problém a veľká spokojnosť. Takže šťastnú cestu.:yes:
No mňa nevigacia posiela len po E65 a potom po nejakej 86. Snáď to bude v pohode. Za chvílu vyrážam tak už nebudem špekulovať a po prechode do HR idem na dialnicu až po Split :-)
86-ka je fantastická cesta, to si dovolím tvrdiť po mnohoročných skúsenostiach po tejto trase. Tie rovinky medzi dedinami, no lepšie ako diaľnica. (ale len okolo 2-3 hod. ráno)
Minulý rok bol problém s jednou verziou mapy pre iGO 2006 Plus, tá tiež blokovala prechod z H do SLO.
Je to vlastne ten oproti, na vstupe do SLO. Pod Rédics-om.
Nepomohlo ani navádzaniie prechodovými bodmi.
Následná verzia mapy to mala opravené.
Takže vidím, že sa problémy opakujú.
Takže "prekríž nohy a vydrž", Mozno to bude opraveno.
Preto som z SK minulý rok išiel po trase Bratislava Mosonmagyarovár, Csorna, Szommbathely, Zalaegerszek, Nagykanizsa ,Lentye
Ak chcete pozrite si celú moju trasu, stačí stiahnuť a sparviť dvojklik na ten súbo typu kml a ak máte nainštalovaný GoogleEarth vykreslí sa Vám celá trasa.
http://www.toja56.szm.sk/RoadMNtoSK.rar
Je to vlastne ten oproti, na vstupe do SLO. Pod Rédics-om.
Nepomohlo ani navádzaniie prechodovými bodmi.
Následná verzia mapy to mala opravené.
Takže vidím, že sa problémy opakujú.
Takže "prekríž nohy a vydrž", Mozno to bude opraveno.
Preto som z SK minulý rok išiel po trase Bratislava Mosonmagyarovár, Csorna, Szommbathely, Zalaegerszek, Nagykanizsa ,Lentye
Ak chcete pozrite si celú moju trasu, stačí stiahnuť a sparviť dvojklik na ten súbo typu kml a ak máte nainštalovaný GoogleEarth vykreslí sa Vám celá trasa.
http://www.toja56.szm.sk/RoadMNtoSK.rar