iGO a HTC - problémy s instalací
Prosím o pomoc, mám Kaisera tedy T Mobile MDA Vario III s originál romkou a originál WM6 měl jsem na něm nahré iGO 2006 plus vše běhalo ok
pak jsem chtěl nainstalovat full verzi iGO 8 ale byly problémy při instalaci - hláška cannot copy: a název souboru tím instalace končila....
tak jsem se rozhodl nainstalovat opět stré dobré iGO 2006 plus ale ouvej při instalaci to háže hlášku cannot copy: uninstal.exe
nevím v čem je problém.... poraďte prosím
díky
Jirka
pak jsem chtěl nainstalovat full verzi iGO 8 ale byly problémy při instalaci - hláška cannot copy: a název souboru tím instalace končila....
tak jsem se rozhodl nainstalovat opět stré dobré iGO 2006 plus ale ouvej při instalaci to háže hlášku cannot copy: uninstal.exe
nevím v čem je problém.... poraďte prosím
díky
Jirka
někde jsem četl, že před instalací iGO 8 je potřeba odinstalovat předchozí verze iGO. Pak stačilo už jen smazat starý adresář s iGO a SR. Následně proša instalace OK.
Tak jest. Videl som na vlastné oči, keď mi kolega na moje Mio A701 inštaloval iGO8. Najskôr odinštaloval iGO 2006.
Zdravim vas, po precitani recenzie na htc cruise 09 Iolite na vasej stranke, som bol celkom nadseny. Tento fonik je to co mi uplne postacuje. az na to ze chcem v nom pouzivat i-Go 2006plus. skusal som niekolko verzi. Ide nainstalovat, ale ked ho dam spustit, tak sa len na chvilku zobrazi ten farebny kruzok a hned zmizne no a program sa nespusti. Neviete v com je problem??? mal som igo06 na mio a701 a siel vzdy. Nemoze to byt koli tomu ze tam mam "tomtom" ktroy je tam povodny.