Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Rozhasená synchronizace ...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    15

    Zdravim vas,
    mam 2 problemy ...

    1, Podle vaseho navodu na pripojeni PDA k siti jsem se o toto snazil, nepodarilo se ... to by me az tak nevadilo, jako to, ze mi io te doby nejede synchronizace, takze menuzu pres USB kabel sesynchronizovat data a to uz po me problem je ...

    2, Pokusil jsem se nastavit alespon synchronizaci pres BT opet dle vaseho navodu. Vse slo az po to, kdy jsem mel nastavit seriovy port pro spojeni s PDA a BT. Potiz je v tom, ze sw od Widcomu (nebo od koho) mi nabidne pouze spojeni od serioveho portu 10 a vys, jenze ActiveSync jede pouze do portu c 9.

    Takze Vas zadam o radu, jak z toho ven. Dulezite je pro me predevsim to, abych mohl synchronizovat, jestli pres USB, nebo BT je mi jedno, ale proste to musi jit.
    Diky za odpoved...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Potrebuji podrobnejsi popis. Je nejaka chyba? Co presne jste zkousel udelat, kdyz to prestalo fungovat? Co mate za PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    15

    Sorry, to jsem zapomnel dopsat :-)
    Konfigurace:
    Takze, mam XP Pro, MSI BToes, iPAQ3970 s WM2003 + cestina od SS

    Zkousel jsem se pripojit pres USB kabel i kolibku, vyhledat pripojeni pres ActiveSync FILE - Connection Settings, mam zde povoleno vse, ale zkousel jsem i jednotlive polozky, jen USB, jen seriove porty ....

    iPAQ mi hlasi , ze nemam nastavenou sit, nebo ze nemam sitovou kartu, a nabidne mi vytoceni pres mobil SE 610 - T Mobile

    Nema to souvislost s nastavenim site u me otazky 1, ? nejak neco spatne nastaveno ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Omlouvam se, ale porad jsem z toho trochu zmatenyops:

    Chcete synchronizovat PDA s desktopem. Pripojite USB kabel, date PDA do kolibky. A...? Stane se co? Na PDA vyskoci hlaska o tom, ze nemate nastavenou sit? Na desktopu zadna akce? Zelene kolecko? To jsem zvedavej, co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    15

    Presne tak :-) zadna reakce, jen na PDA ta hlaska o sitovce ...

    Jiskra musi byt zvidava :-)))

    Zkousel jsem prenastavovat sitove profily v nastaveni siti a taky nic, porad nic ...

    Asi snad jedine, co jsem nezkousel byl Hard Reset, ale tomu bych se opravdu rad vyhnul vzhledem k nezesynchronizaci dat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak ja budu tipovat.

    Na PDA Start -> ActiveSync -> Tools -> Options -> PC -> Options. Je tam v tom menu vybrano USB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    15

    Jiste, kdyz jsem zkousel ten BT nastavil jsem tam BT Active Sync
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Mmuzete poslat presne zneni te chyby? Zkusim neco najit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    15

    Spojeni nelze vytvorit-: Bud nemate vytvoreno pripojeni pres modem anebo neni pritomna sitova karta.

    Dale jen moznost nastaveni, nebo skryt .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od JanalTom
    Spojeni nelze vytvorit-: Bud nemate vytvoreno pripojeni pres modem anebo neni pritomna sitova karta.
    Nesnasim cestinu v chybovych hlaskach: Takhle je to zdlouhave, pokecame pres ICQ online
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. synchronizace
    Od fofrnik v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-12-2009, 20:39
  2. synchronizace
    Od keellyy v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-02-2009, 15:33
  3. Synchronizace
    Od dhnitka v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 16:49
  4. Synchronizace
    Od George99 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-08-2007, 09:40
  5. synchronizace WM5 a PC
    Od freebird v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 08:16