Ztráta kontaktů
Zdravím,
dostal se mi do ruky HTC TyNTN II s Windows Mobile 6. Nainstaloval jsem ActiveSync 4.5 z přiloženého CD, připojil telefon a dal sesynchronizovat. Synchronizace se zdála, že probíhá v pohodě, jenže z telefonu zmizely všechny kontakty, kalendář a úkoly. Nevíte, co se stalo? Kam se vše ztratilo? Co jsem mohl udělat špatně? Díky moc za tipy a nakopnutí :-)
dostal se mi do ruky HTC TyNTN II s Windows Mobile 6. Nainstaloval jsem ActiveSync 4.5 z přiloženého CD, připojil telefon a dal sesynchronizovat. Synchronizace se zdála, že probíhá v pohodě, jenže z telefonu zmizely všechny kontakty, kalendář a úkoly. Nevíte, co se stalo? Kam se vše ztratilo? Co jsem mohl udělat špatně? Díky moc za tipy a nakopnutí :-)
Asi v AS špatně nastaveno, co se má čím přepsat. Pro základní nástin mrkni sem.
Díky moc, kouknu se na to. Ještě dotaz, jsou ty data nadobro ztracená nebo se někam uložili. Protože, jak jsem pochopil, tak by se ActiveSync měl automaticky zkamarádit s Outlookem, jenže to neudělal. Je to asi hloupý dotaz, ale nemám s Win Mobile a vůbec se smartphony moc zkušeností.
Nevím, ale:
1. TyTN II není smartphone (má dotykový displej, smartphone nikoli)
2. AS - poslední verzi si stáhni ze stránek Microsoftu
3. Nějak jsem z textů nepochopil, zda jsi měl nějaká PIM data v PDA i v PC, ani zda nějaká synchronizace proběhla.
Presunuto do sekce + Komunikace & Synchronizace
1. TyTN II není smartphone (má dotykový displej, smartphone nikoli)
2. AS - poslední verzi si stáhni ze stránek Microsoftu
3. Nějak jsem z textů nepochopil, zda jsi měl nějaká PIM data v PDA i v PC, ani zda nějaká synchronizace proběhla.
Presunuto do sekce + Komunikace & Synchronizace