Omlouvam se, ale uz jsem behem trech dni zkusil snad vse, vcetne kompletniho fora zde, a stale si nevim rady. Zakoupil jsem nedavno PNA Evolve GX-35CTX s kompletni mapou Evropy na 2GB SD. Zarizeni jede na CE 5, a v nastaveni jsem nasel pouze ze pouziva 2006 Nav N Go s aktualnimi mapami Teleatlasu 1.2008. Je tam tedy iGo 2006 nebo iGo 2006 Plus? Na karte v rootu nemam adresar iGo, ale MobileNavigator, podadresare jsou bezne (langs, poi, skin atd). Ve "skin" je jediny soubor "evolve.zip", 25kb. Z iGo tuningu jsem zkousel ruzne skiny, ale CE vzdy zahlasi fatal error (/layers/***) a vypne. Jde o to ze jsou pro 2006 Plus ktery asi nemam? Jak zjistim kterou verzi mam ? Diky a jeste jednou omluva, pokud to sem nepatri.
Mám taký dojem (opravte ma niekto ak sa mýlim) , že 2006 nerobila Tracklog a 2006 Plus ho robí, teda nahrávanie trasy do *.gpx
Podľa toho by si to mohol rozlíšiť. Ovšem ak ho výrobca povolil v tzv. fyremnom skine.
Podľa toho by si to mohol rozlíšiť. Ovšem ak ho výrobca povolil v tzv. fyremnom skine.
[QUOTE="toja"]Mám taký dojem (opravte ma niekto ak sa mýlim) , že 2006 nerobila Tracklog a 2006 Plus ho robí, teda nahrávanie trasy do *.gpx
Podľa toho by si to mohol rozlíšiť. Ovšem ak ho výrobca povolil v tzv. fyremnom skine.[/QUOTE]
Diky za odpoved. Pokud TrackLog-em myslis moznost nahravat momentalne probihajici trasu, tak tu moznost tam mam. Originalni SD jsem si zkopiroval a hraju si pro jistotu jen s touto kopii, ale ani uvnitr Win CE jsem nenasel jedinou zminku ktera by ukazovala na verzi 2006 ci 2006 Plus. Skiny pro 2006 Plus se rozbehnou a zarazi se pri nacitani Mainscreen. Demo iGo 8 bezi normalne, i kdyz to s tim asi nema nic spolecneho pokud jsou tam CE 5.0. Nez mi nekdo doporuci kontaktovat vyrobce - to jsem udelal bez vysledku. A jejich web "evolve.cz" je totalne k nicemu.
Podľa toho by si to mohol rozlíšiť. Ovšem ak ho výrobca povolil v tzv. fyremnom skine.[/QUOTE]
Diky za odpoved. Pokud TrackLog-em myslis moznost nahravat momentalne probihajici trasu, tak tu moznost tam mam. Originalni SD jsem si zkopiroval a hraju si pro jistotu jen s touto kopii, ale ani uvnitr Win CE jsem nenasel jedinou zminku ktera by ukazovala na verzi 2006 ci 2006 Plus. Skiny pro 2006 Plus se rozbehnou a zarazi se pri nacitani Mainscreen. Demo iGo 8 bezi normalne, i kdyz to s tim asi nema nic spolecneho pokud jsou tam CE 5.0. Nez mi nekdo doporuci kontaktovat vyrobce - to jsem udelal bez vysledku. A jejich web "evolve.cz" je totalne k nicemu.
Ahoj,
jestli jsi zkopíroval SD kartu a program Ti z kopie jede dál, tak si myslím, že máš cracklou verzi.
Co to vlastně je zjistíš v záložce "O programu". Vypiš, co Ti přesně píše za fatal error. Ještě si myslím, že složku "skin" má až iGO8. To samé platí o mapách, poslední mapy pro iGO 2006 jsem viděl 10.2007.
Dráček
jestli jsi zkopíroval SD kartu a program Ti z kopie jede dál, tak si myslím, že máš cracklou verzi.
Co to vlastně je zjistíš v záložce "O programu". Vypiš, co Ti přesně píše za fatal error. Ještě si myslím, že složku "skin" má až iGO8. To samé platí o mapách, poslední mapy pro iGO 2006 jsem viděl 10.2007.
Dráček
složku skin má samozřejmě i verze 2006+, nejnovější mapy pro 2006+ jsou taky 2008.01 v tom bych problém neviděl, jednoznačná změna je vidět v menu, pokud máš samostatný menu pro mapu a pro navigaci máš nejspíš 2006+ nebo 2006, pokud ti iGO/případně MioMap nabízí upozornění na radary je to verze plus/mio 3.2 nebo 3.3
Crack to snad nebude, je koupena zde, ted uz za podstatne nizsi cenu. http://www.evolve.cz/?nix=produkty&kategorie=4&start=0&id_zbozi=25 . V "About" (pouzivam radeji anglicke menu) je uveden software "Evolve Navigation Apr. 23. 2008" a copyright 2006 Nav N Go Ltd. Pod licenci je Evolve Europe CE- a 5x 4znaky - bezny licencni kod. Pod mapami kompletne cela Evropa s jednotlivymi staty od Teleatlas 2008.01. Uvodni menu (firemni skin) je klasicke iGo (2006 ci 2006Plus, jen logo iGo je vymeneno za logo Evolve. A ano, je v nem volba zvlast pro mapy, navigaci, nastaveni, o programu a uprostred toho jakoby navigacniho krize volba Najdi a jed. Jo a ta chybova hlaska po vymene puvodniho skin za TT144 je: "FFUIERROR: Parse error [../layer> expected].
Podla mna mas OEM vyrobok od NAvVGO,pouziva to napr. aj SONY,DreimiGO,MobileNavigator7 a ini vo svojich navigaciach.postavene je to na 2006 ajej verziach.
[QUOTE="oltcit"]Podla mna mas OEM vyrobok od NAvVGO,pouziva to napr. aj SONY,DreimiGO,MobileNavigator7 a ini vo svojich navigaciach.postavene je to na 2006 ajej verziach.[/QUOTE]
No to mi je vicemene jasne, jen stale nevim jestli je to 2006 nebo 2006 Plus. Vypada to na Plus kdyz umi Track Log a hluboko v menu nastaveni je i moznost zapnout a nastavit zpusob upozornovani na SpeedCam ktere funguje? Nebo tohle umela i puvodni 2006? A co znamenal tzv. "summer update" o kterem jsem tu sice nasel zminku, ale nic blizsiho? Jinak crack-la verze to neni, registrace na iGo pro upgrade mi prijala (akceptovala) licencni cislo, nicmene sdelila (automaticka odpoved) ze me zarizeni neni v podporovanych pro primy upgrade a at kontaktuju vyrobce.
Jinak - doufam ze ted nikoho nepohorsim - jsem zkusil jak demo tak cracnutou verzi iGo8 a vse funguje, jen hardware neni zrovna optimalni, procesor tak tak, ale 64 MB je proste malo. Pokorne jsem se vratil k originalni verzi, da se na to zvyknout, mapy asi stejne, graficke vylepseni v iGo 8 sice pekne ale na funkcnosti to moc neprida, sprava POI se mi naopak zda horsi. Jen to ovladani se mi zamlouva v iGo 8 mnohem vice. To je taky duvod proc jsem zkousel ten skin TT. Bohuzel stale bez uspechu.
No to mi je vicemene jasne, jen stale nevim jestli je to 2006 nebo 2006 Plus. Vypada to na Plus kdyz umi Track Log a hluboko v menu nastaveni je i moznost zapnout a nastavit zpusob upozornovani na SpeedCam ktere funguje? Nebo tohle umela i puvodni 2006? A co znamenal tzv. "summer update" o kterem jsem tu sice nasel zminku, ale nic blizsiho? Jinak crack-la verze to neni, registrace na iGo pro upgrade mi prijala (akceptovala) licencni cislo, nicmene sdelila (automaticka odpoved) ze me zarizeni neni v podporovanych pro primy upgrade a at kontaktuju vyrobce.
Jinak - doufam ze ted nikoho nepohorsim - jsem zkusil jak demo tak cracnutou verzi iGo8 a vse funguje, jen hardware neni zrovna optimalni, procesor tak tak, ale 64 MB je proste malo. Pokorne jsem se vratil k originalni verzi, da se na to zvyknout, mapy asi stejne, graficke vylepseni v iGo 8 sice pekne ale na funkcnosti to moc neprida, sprava POI se mi naopak zda horsi. Jen to ovladani se mi zamlouva v iGo 8 mnohem vice. To je taky duvod proc jsem zkousel ten skin TT. Bohuzel stale bez uspechu.