Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Odstranění spodní lišty + změna názvu operátora

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    Rád bych se chtěl zepta jestli je nějak možné odstranit spodní lištu - označenou červenou barvou a dále jestli by nějak šlo změnit název operátora na VODAFONE - nejlépe bez změny ROMky



    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    ty ikonky jdou zrušit smazáním zástupce allinone.lnk ve windows\po spuštění ( nebo startup ).

    operátor je v registrech:
    HKLM\Software\Microsoft\RIL\OPERATORNAMES
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    ahoj.. diky moc!

    allinone.ink tam nemam mam tam:

    batterykevek
    btIO
    capNotify
    drYAR-bluetooth
    poutlook
    prssrsrv
    redial2
    smartskey
    wifiinit
    zb_select

    ..


    a v tich registrech - co tam ma byt za string? mam to prazdne

    dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    a jaký máš vlastně přístroj a OS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    promin.. HTC Wizard
    a ROM TNT.19213_Professional
    tj WM 6.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ty ikony dole budou pravdepodobne od rezidentnich programu, ktere se (castecne) spousti i z toho StartUp menu, cili je potrebas zjistit, zdali vypnutim toho ktereho programu neprestena fungovat neco duleziteho (napr. wifi apod.)...

    ten nazev operatora je ulozen bud v registrech:

    HKEY_LOCAL_MACHINE/Sofware/Microsoft/RIL/OperatorNames/
    Zde vytvorte klic s nazvem dle site u ktere chcete zmenit jmeno
    23001 - T-Mobile 23002 - Eurotel apod...
    nebo s souboru rilgsm.dll, ktery kdyz se vextrahuje z nejaky cesky WM6 ROM, tak by to melo fungovat...

    info tu, nebo obecneji tu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-06-2008, 20:31
  2. Odstranění spodní lišty
    Od matuna v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-01-2008, 08:41
  3. Změna názvu operátora...!!! ???
    Od ipetr_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2006, 21:00