Ahoj.
Chci koupit nějaký přístroj. (rychlá a přesná navigace, telefonování, fotoaparát, přehrávání netrhaného videa (MP3), rychlé prohlížení internetu). PDA nebo nějaký chytrý telefon? Co byste poradili? Díky
Chci koupit nějaký přístroj. (rychlá a přesná navigace, telefonování, fotoaparát, přehrávání netrhaného videa (MP3), rychlé prohlížení internetu). PDA nebo nějaký chytrý telefon? Co byste poradili? Díky
Navigace - záleží na navigačním softu, ne na železe
telefonování - pokud má GSM část
fotoaparát - na focení je přístroj, kterému říkáme fotoaparát ;)
video - přiměřeně zkomprimované/upravené by nemělo mít problém více méně na žádném zařízení
inet - záleží na rychlosti připojení, browseru i webové stránce
Ale s ohledem na požadavku navigace byh doporučil spíše zařízení s dotykovým displejem.
telefonování - pokud má GSM část
fotoaparát - na focení je přístroj, kterému říkáme fotoaparát ;)
video - přiměřeně zkomprimované/upravené by nemělo mít problém více méně na žádném zařízení
inet - záleží na rychlosti připojení, browseru i webové stránce
Ale s ohledem na požadavku navigace byh doporučil spíše zařízení s dotykovým displejem.
k tomu inetu by som si dovolil este dodat ze zavisi na operatorovi. Ja som mal doteraz len 3G, konecne o2 zaviedla HSDPA a je to rozdiel.
To PhSnake: Neprud - tady jsou lidi radi kdyz maji EDGE :o)))
Jinak k puvodnimu prispevku:
Myslim ze pro internet a navigaci je vhodnejsi nejake PDA s GSM casti. Displaje PDA byvaji vetsi (ackoliv maji stejne rozliseni) takze je ta navigace prehlednejsi a stejne tak browseni internetu. Navic pro PDA byvaji vetsi moznosti co se browseru tyce atd..
Zbytek asi splnuji jak smartphones - tak PDAcka.
Osobne bych se podival treba na nejake recenze pristroju od HTC (HTC Cruise, HTC Diamond, HTC Kaiser, HTC Touch Pro).
Jinak k puvodnimu prispevku:
Myslim ze pro internet a navigaci je vhodnejsi nejake PDA s GSM casti. Displaje PDA byvaji vetsi (ackoliv maji stejne rozliseni) takze je ta navigace prehlednejsi a stejne tak browseni internetu. Navic pro PDA byvaji vetsi moznosti co se browseru tyce atd..
Zbytek asi splnuji jak smartphones - tak PDAcka.
Osobne bych se podival treba na nejake recenze pristroju od HTC (HTC Cruise, HTC Diamond, HTC Kaiser, HTC Touch Pro).
Záleží co preferuješ.
Já například preferuju dílenský zpracování, klávku na čelním panelu atd.
Teď jsem si pořídil Samsung i780 a nemůžu se nabažit.
Má vše na co si vzpomeneš, pomocí realVGA krásně využiješ 320x320 rozlišení.
Rychlý CPU, včechny typy sítí, celkem slolidní foťák, GPS,....
Taky perfektní výdrž..
No a na závěr skvělá cena 9200 bez DPH a k tomu je navíc ještě jedna baterka s externí nabíječkou.
Já například preferuju dílenský zpracování, klávku na čelním panelu atd.
Teď jsem si pořídil Samsung i780 a nemůžu se nabažit.
Má vše na co si vzpomeneš, pomocí realVGA krásně využiješ 320x320 rozlišení.
Rychlý CPU, včechny typy sítí, celkem slolidní foťák, GPS,....
Taky perfektní výdrž..
No a na závěr skvělá cena 9200 bez DPH a k tomu je navíc ještě jedna baterka s externí nabíječkou.