Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: při synchronizaci přicházím o kontakty

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    2

    Nejdříve uvedu, že mám dvě win zařízení. Smartphone Qtek 8010 a PDA HTC P3300 Artemis. Před půl rokem než jsem měl PDA jsem díky synchronizaci přišel o zhruba 1000 kontaktů, což výrazně ohrozilo moji práci, protože outlok dělal špatně archivaci. Používal jsem to i na synchronizaci s emailů. Od tohoto jsem následně upustil. Při koupi PDA jsem doufal v nápravu a stalo se to, že všechny čísla začínaly 420.. bez znaku +. Vše jsem přepsal a po jakési synchronizaci jsou opět všechny ručně přepsané kontakty (asi 500) bez +. Dlouho jsem nedělal radši synchronizaci vůbec v obavě o ztrátu kontaktů.Jenže potřebuji synchronizovat soubory, tak jsem se pokusil o novou synchronizaci. Vše vymazal a začal od začátku . Teď jsem si tedy nainstaloval nový activesync a co se nestalo. Opět nemám v PDA ani kontakt. Rady typu mě to funguje jsou mi na dvě věci. Nemám teď ani odvahu spojit svůj Smartphone s počítačem. Navíc musím téměř po každé synchronizaci opravovat + před 420 jinak se nedovolám. Jsem z toho nešťastný, protože jinak mi tato zařízení vyhovují. P.S. activesync mi hlásí toto a vůbec tomu nerozumím: Desktop synchronizacion cannot be completed. Reduce your mailbox size by deleting some items and folders and try again. Kód odborné pomoci: 85010017. Opravdu výborná rada. Mimochodem poštu jsem úplně zavrhl. V outloku kontakty opět bez + zůstaly. Máte tady kódy chyb vysvětleny, ale v angličtině , což je mi na dvě věci. Předem děkuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No to jsem nejak nepochopil .. pise ze kody chyb popsane nasel ale v anglictine coz mu na nic neni a ty Zdenku posles odkaz na link kde jsou v anglictine popsane kody chyb .. takze jak sam napsal je mu proste na nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ach jo, vždyť je to tam vše popsané a vysvětlené.
    Na to, abych to uživateli jel domu udělat nemám jednak čas a nevím ani jeho adresu. :? :sarcastic:
    Ale máš-li zájem, rád ti ten byz přenechám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Hm na strankach kam jsi dal link je tato chyba popsana jako chyba Exchange serveru at to clovek zkusi pozdeji. Ja jsem v puvodnim prispevku zadnou zminku o exchangi nenasel.
    Dalsi vec je ze text zpravy kterou mu to vraci je uplne jinej nez odpovidajici text zpravy podle kodu na strankach co jsi poslal.
    --
    Kazdopadne preklad toho co to vraci je - Synchronizace nemuze byt dokoncena - Zmensete svuj mailbox smazanym nekterych polozek nebo slozek a zkuste to znova.
    Takze podle mne chces synchronizovat mailove zpravy ale on ti tam neni schopen tolik zprav poslat. Maily jsem nikdy nesynchronizoval ale nekde tam musi jit nastavit za jake obdobi to ty maily syncuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    2

    Děkuji Vám oběma za odpověď. Vůbec nechápu co tato hláška má společného s mým problémem, protože poštu nesynchronizuji jak jsem napsal a co je to server exchange ani netuším. Snažím se pouze synchronizovat kontakty, kalendář a některé office dokumenty. Jediné co se stane je, že se mi vše vymaže v PDA i když v PC(outlok 2002) to zůstane. Chci jen vědět důvod proč mi to nefunguje. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A není problém se vzájemnou nekompatibilitou AS, Win a Outlooku - viz?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    možná offtopc, ale po koupi mého etenu M700 jsem musel udělat toto.

    Drívě jsem měl Sonyericson a musel jsem mít v outlooku čísla přiřazená určitým typům čísel (práce, jiné, doma, mobil). Zajímavé bylo, že M700 některé typy nepobral (např. Jiné) a odstranil mi v pda čísla a jména ponechal. Ručně jsem šel a v outlooku typ změnil z Jiné třeba na Práce.

    A Samozřejmě, dokad to nebude chodit korektně, zazálohovovat si nejdříve data outkooku odsud C:\Documents and Settings\ja\Local Settings\Data aplikací\Microsoft\Outlook\ soubory Outlook.pst a pokud máš archiv, tak i ten druhý s příponou pst. ("ja" je nazev mého počítače). Když se něco posere, zase je tam nakopíruješ zpět a o nic nepřijdeš.

    A máš nejnovější verzi Active sync 4,5?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém se synchronizací u W7
    Od mr.roger v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 22-06-2010, 20:40
  2. Problém se synchronizací(nové kontakty)
    Od dhnitka v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-06-2008, 16:20
  3. Problém s AS4.2 a synchronizací
    Od Bio007_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-12-2006, 13:35
  4. Problemy se synchronizaci
    Od cubas_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-01-2006, 21:35
  5. Jak na synchronizaci SMS s PC?
    Od Wuffi v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-09-2003, 17:26