palm treo 750v rezim letadlo
zdravim mam problem s Palmem koupil jsem gps modul ale v navigaci se mi porad objevuje ze jsem v rezimu letadlo tudis mi to nenajde zadny signal gps .. nevite jak toto vypnout? (navigace TOM TOM) nemá palm neco jako maji nokie.. profil:doma,kancelar,tichy,normal atd? nemuzu to nikde najit:( dik
tak uz jsem o neco chytrejsi takhle se to chova jen kdyz nemam v Palmu simku, kdyz ji tam dam tak to funguje.. ale stejne nevite jak ze se Palm tak chová?
Cau.Hele asi takhle.Ja mam taky T750v a v nem navigaci Tom Tom 6 a problemy nemam zadne,Treo funguje tak,jak ma.Bez sim karty jsem ho nezkousel,ale kdyz vypnu telefoni modul a zapnu navigaci,zadnej problem se mi neobevil,tak nevim,cim to muze byt,ale myslim,ze by to melo chodit i bez simky.
melo by stacit ten rezim letadlo vypnout (pokud je zapnuty, nefunguje ani bluetooth, ktery je pro spojeni s GPS nutny)...pres prave tlacitko na homescreen se dostanete k wireless manageru a v nem rucne zkusit zapnout bluetooth a pustit tomtom...
To je sice vsechno moc hezky ale problem je v tom ze i kdyz zapnu bluetooth tak se mi sice pripoji GPS modul ale v navigaci to porad pise rezim letadlo. rad bych vam to nejak predved ale bohuzel nevim jak:( .. no proste si jen zkuste vyndat SIMku a zkusit pustit navigaci ... objevi se vam tam rezim letadlo a nejde to vypnout nebo aspon nevim jak:( ... ale dá se rict ze jsem to vyresil tim ze jsem koupil novou simku :) ale stejne mi vadi ze nejde navigace bez simky:( ... jestli nekdo na neco prijdete budu moc rad:) a stejne dik za rady:)
vsechno co jde tak mam zapnuty .....
schvalne si nekdo zkuste jestli jde navigace kdyz neni v Palmu simka .. nebo ze bych byl jedinej komu to nejde?
schvalne si nekdo zkuste jestli jde navigace kdyz neni v Palmu simka .. nebo ze bych byl jedinej komu to nejde?
ja tom tom nemam :-( ale zkusil bych doatz polozit jeste nekde do tt sekce...vim, ze prave pri vypnutem zvuku se tt choval nejak nestandardne, takze muze byt bug i jinde...
a jakou pouzivas navigaci teda jestli to neni tajemstvi:) ... abych rekl pravdu tak jsem to vyresil tim ze jsem si koupil new simku takze uz me to tak netrapi .. ikdyz prece jen by mel palm fungovat komplet i bez simky ne? ... zkusim polozit ten dotaz i to tt sekce treba nekdo bude vedet neco vic :) .. dik za radu
ja pouzivam primo navigacni pristroj, palm mam jen jako telefen a pro jine aplikace, samostatny navigator je rychlejsi :-) kdyztak to sem potom prosim napiste, jak ste dopadl, popripade reseni, at vi i ostatni...
zdravím,mám Palm Treo 750v a teď jsem si teprv všiml,že v něm není GSM modul a tudíž mi nemůže jít navigace,je to tak?A v tomto případě mám i otázku,na kolik by vyšel nějaký ten GSM modul?
GSM modul tam rozhodně je. Jak bys telefonoval? ;)
link[QUOTE]Základem je kvalitní čtyřpásmový GSM modul [/QUOTE]
link[QUOTE]Základem je kvalitní čtyřpásmový GSM modul [/QUOTE]
Ano ano,máme pravdu,spletl jsem si pojmy.Mám na myslim GPS modul.Včera jsem si nainstaloval TOM TOM navigaci a chtělo to po mě GPS modul přes který to vlastně naviguje,nebo ne?No a v tom případě ho tento přístroj asi nemá ne,když ho po mě chce,to znamená,že si ho musím dokoupit?
chtelo to po Vas GPS (ne GSM) modul...pokud to po Vas chce GSM modul, tak maximalne pro update aplikace, nebo update informaci o doprave a pocasi...
[QUOTE="Mr.Stilisimo"]...a chtělo to po mě GPS modul ....ho tento přístroj asi nemá ne,když ho po mě chce,to znamená,že si ho musím dokoupit?[/QUOTE]. Ano nemá, ale pokud bys kouknul do návodu k zařízení nebo na výše uvedený link kouknul déle než 3 vteřiny, tak by jsi to také zjitstil[QUOTE]Přes Bluetooth asi nejčastěji připojíte externí GPS modul,...[/QUOTE] a viz obrázek.
Takže pokud chceš navigaci používat, musíš si nějakou BT GPS koupit. Fungovat by měla jakákoli, ale samozřejmě za vyzkoušení v obchodě před nákupem nic nedáš.
Takže pokud chceš navigaci používat, musíš si nějakou BT GPS koupit. Fungovat by měla jakákoli, ale samozřejmě za vyzkoušení v obchodě před nákupem nic nedáš.