HP iPaq 210 Mugen Power Extended Battery Review [brighthand.com]
Krátká recenze vysokokapacitní (4400 mAh) baterie Mugen pro HP iPAQ 210 - link
Já myslel, že to startuješ klíčkem od setrvačníku.
Jinak Mugen dělají dobré baterie - měl jsem u Dellu 1800 slim a spokojenost. Velká výdrž, malá velikost. Tady to také není s ohledem ke kapacitě extra velké.
Jinak Mugen dělají dobré baterie - měl jsem u Dellu 1800 slim a spokojenost. Velká výdrž, malá velikost. Tady to také není s ohledem ke kapacitě extra velké.
Já dávám přednost větší baterce, protože, jak už jsem tady někde konstantoval :) , z powerbanky se obvykle zapnuté PDAčko nezačne dobíjet, musím ho na 10 až 30 minut vypnout, a to většinou zrovna ve chvíli, kdy to nejmíň potřebuju.
No, zrovna tahle potvora se z USB při zátěži moc dobíjet nechce :) zkoušeno v autě, při puštěnym oziexploreru a igo a vsítěný usbčkem v autě v zásuvce se to jentaktak dokázalo ukrmit, ale nabíjení šíleně pomalý... akorát mě štve že je tlustší, se to pak nevejde do futrálu :/
Stejný výrobce dodává i baterii s normální velikostí a kapacitou 2400mAh, což je o 200mAh více, než originál.
ZDE
ZDE
[QUOTE="khooca"]Nevím no, moje power banka dává na výstupu až 3A :D[/QUOTE]
To bych do USB konektoru teda nepíchal, vzhledem k tomu, že USB by správně mělo mít 400mAh (a zrovna 214ka má miniUSB konektor + ten hpčkářskej, do kterýho jinak pasuje normální nabíječka...)
To bych do USB konektoru teda nepíchal, vzhledem k tomu, že USB by správně mělo mít 400mAh (a zrovna 214ka má miniUSB konektor + ten hpčkářskej, do kterýho jinak pasuje normální nabíječka...)
[QUOTE="SPM"]To bych do USB konektoru teda nepíchal, vzhledem k tomu, že USB by správně mělo mít 400mAh (a zrovna 214ka má miniUSB konektor + ten hpčkářskej, do kterýho jinak pasuje normální nabíječka...)[/QUOTE]3A = maximální proud, tedy né takový, jaký leze do zařízení neustále. Navíc zdroj odebíraný proud nijak nereguluje, to se děje na straně zařízení. Jinak řečeno - proud je takový, jaký si ho zařízení vezme. ;)