qtqk s200 problém
Zdravím .
Tak jsem se stal majitelem tohoto chytrého founu a hned jsem něco podělal
CHtěl jsem si přehrát českou lokalizaci a pravděpodobně jsem tam nahrál nějakou špatnou verzi a ted mi s200sice najede ale po té úvodní obrazovce display zbělá a pak už se nic neděje neporadil by někdo pěkně prosím jsem z toho na prášky tel. mam 4 dny a hned tohle .
Tak jsem se stal majitelem tohoto chytrého founu a hned jsem něco podělal
CHtěl jsem si přehrát českou lokalizaci a pravděpodobně jsem tam nahrál nějakou špatnou verzi a ted mi s200sice najede ale po té úvodní obrazovce display zbělá a pak už se nic neděje neporadil by někdo pěkně prosím jsem z toho na prášky tel. mam 4 dny a hned tohle .
No, nevim co presne jsi minil tou ceskou lokalizaci a jak jsi to vlastne provadel, ale jedine co ti to uvede do Fcniho stavu je Hard Reset, prijdes ale o vse co jsi v nem mel nahrane - bude se tvarit jako jdyz jsi ho vytahl z krabice :D :D
Ps Na to jak udelat HR na svem zarizeni se podivej do manualu, ci na netu..
Ps Na to jak udelat HR na svem zarizeni se podivej do manualu, ci na netu..
poradil bych uz predtim ale Charmera nemam a tak nevim, u kazdeho je to jine, ale hlavne ze uz beha;)
1. Jen pro upřesnění
- Qtek S200, také HTC Prophet, i-mate JAMin, O2 Xda Neo, Dopod 830, Orange SPV M600, Swisscom XPA S200 není HTC Charmer (to byl S 110). S 200 má OS WM 5, S110 pouze PocketPC 2003 SE
- nejde o "chytrý foun" - tak nazýváme kategorii zařízení bez dotykového displeje neboli smartphone, zařízením, co máš ty (PDA tedy zařízení s dotyk.dispelejem a s GSM částí) říkáme komunikátory
2. HR koukám vyřešen. Nějaké návody jsou zde - možná by šel nějaký použít (i když přesně na tvůj model tam myslím není).
3. ad lokalizace
Pokud jde o tzv. velkou, tak musí být přesně pro daný model a ideálně i pro určitou ROM, jinak můžou být menší či větší problémy. Klávesnice (česká) by měla fungovat kterákoli, která běhá pod OS WM 5.
A příšte problém popsat trošku podrobněji:
pravděpodobně jsem tam nahrál nějakou špatnou verzi jakou? kde jsi ji stáhnul?
najede ale po té úvodní obrazovce display zbělá po zapnutí nebo po soft resetu?
- Qtek S200, také HTC Prophet, i-mate JAMin, O2 Xda Neo, Dopod 830, Orange SPV M600, Swisscom XPA S200 není HTC Charmer (to byl S 110). S 200 má OS WM 5, S110 pouze PocketPC 2003 SE
- nejde o "chytrý foun" - tak nazýváme kategorii zařízení bez dotykového displeje neboli smartphone, zařízením, co máš ty (PDA tedy zařízení s dotyk.dispelejem a s GSM částí) říkáme komunikátory
2. HR koukám vyřešen. Nějaké návody jsou zde - možná by šel nějaký použít (i když přesně na tvůj model tam myslím není).
3. ad lokalizace
Pokud jde o tzv. velkou, tak musí být přesně pro daný model a ideálně i pro určitou ROM, jinak můžou být menší či větší problémy. Klávesnice (česká) by měla fungovat kterákoli, která běhá pod OS WM 5.
A příšte problém popsat trošku podrobněji:
pravděpodobně jsem tam nahrál nějakou špatnou verzi jakou? kde jsi ji stáhnul?
najede ale po té úvodní obrazovce display zbělá po zapnutí nebo po soft resetu?
Jen pro upřesnění HTC Charmer je MDA Compact II ne Qtek S110 ale i tak má original WM5.MDA Compact I alias HTC Magician má WM2003se.Ahoj Olda ;)
[QUOTE="oldasuk"]Jen pro upřesnění HTC Charmer je MDA Compact II ne Qtek S110 ale i tak má original WM5.MDA Compact I alias HTC Magician má WM2003se.Ahoj Olda ;) [/QUOTE]Nemáš pravdu - zkus google ;) a koukni na weby výrobce a operátorů, ne ne pdadb.net - tam mají moc chyb, nepřesností a i úplných nesmyslů.
T-Mobile MDA Compact (HTC Magician) je i i-mate JAM, Qtek S100, O2 Xda II mini, Dopod 818 a vše má OS PocketPC 2003 SE Phone Edition
T-Mobile MDA Compact II (HTC Charmer) je i Qtek S110, i-mate JAM 128, Dopod 818 Pro, ale zatímco T-Mobile brand má WM 5 Phone ostatní "jen" PPC 2003 SE Phobe Edition
Qtek S200 (HTC Prophet) ve verzi T-Mobile není, ale je i jako i-mate JAMin, O2 Xda Neo, Dopod 830, Orange SPV M600, Swisscom XPA S200 všechno WM 5 Phone
T-Mobile MDA Compact (HTC Magician) je i i-mate JAM, Qtek S100, O2 Xda II mini, Dopod 818 a vše má OS PocketPC 2003 SE Phone Edition
T-Mobile MDA Compact II (HTC Charmer) je i Qtek S110, i-mate JAM 128, Dopod 818 Pro, ale zatímco T-Mobile brand má WM 5 Phone ostatní "jen" PPC 2003 SE Phobe Edition
Qtek S200 (HTC Prophet) ve verzi T-Mobile není, ale je i jako i-mate JAMin, O2 Xda Neo, Dopod 830, Orange SPV M600, Swisscom XPA S200 všechno WM 5 Phone