Kolegové nevíte někdo, jak si vytvořit proužek s vlastními ikonami k POI do iGO8 ve formátu bmp. Originální nebo ty, které se zobrazují ze skinů, které tam používám mi nesedí. Rád bych si např. udělal vlastní sestavu ikon z www.poi.cz, nějak ko komprimoval do toho proužku .bmp a pak nahrál na kartu s iGO8.
Prosím radu: jak vytvořit a kam na kartě umístit.
Moc děkuji za odpovědi a rady. :)
Moc děkuji za odpovědi a rady. :)
[QUOTE="guffy"]Kolegové nevíte někdo, jak si vytvořit proužek s vlastními ikonami k POI do iGO8 ve formátu bmp. Originální nebo ty, které se zobrazují ze skinů, které tam používám mi nesedí. Rád bych si např. udělal vlastní sestavu ikon z www.poi.cz, nějak ko komprimoval do toho proužku .bmp a pak nahrál na kartu s iGO8.
Moc děkuji za odpovědi a rady. :) [/QUOTE]
Mam stejný problém a hledám program jak toto udělat. Prozatím jsem si vypomohl trošku jiným způsobem.
Ze skinu Cbolumar01-1.zip, který je ve vlákně tuning iGO8 jsem okopíroval proužek ikon v souboru ui_igo8\common\poi_mapclose.bmp do skinu diMka1113.zip (jde to i do jiného skinu), který používám a po restartu se vše rozběhlo.:?:
Není to úplně všechno co bych si představoval, ale je to lepší než modrá mini kolečka z bílou tečkou uprostřed.
Pokud problém vyřešíš nějak lépe poděl se zprávou.
Dík
Moc děkuji za odpovědi a rady. :) [/QUOTE]
Mam stejný problém a hledám program jak toto udělat. Prozatím jsem si vypomohl trošku jiným způsobem.
Ze skinu Cbolumar01-1.zip, který je ve vlákně tuning iGO8 jsem okopíroval proužek ikon v souboru ui_igo8\common\poi_mapclose.bmp do skinu diMka1113.zip (jde to i do jiného skinu), který používám a po restartu se vše rozběhlo.:?:
Není to úplně všechno co bych si představoval, ale je to lepší než modrá mini kolečka z bílou tečkou uprostřed.
Pokud problém vyřešíš nějak lépe poděl se zprávou.
Dík
Dobry den,
pouzivam skin diMka 1.3.7 ale nevyhovuji mi poi ikony (jsou tam vychozi od iga).. nevim si vsak rady s jejich upravou tak vas chci poprosit jestli by jste mi mohl nekdo poi ikony ve forme (napr logo benziny shell, ci omv atd) proste loga a ne jen modre bubliny integrovat do tohoto skinu..
Byl bych vam moc vdecny..
pouzivam skin diMka 1.3.7 ale nevyhovuji mi poi ikony (jsou tam vychozi od iga).. nevim si vsak rady s jejich upravou tak vas chci poprosit jestli by jste mi mohl nekdo poi ikony ve forme (napr logo benziny shell, ci omv atd) proste loga a ne jen modre bubliny integrovat do tohoto skinu..
Byl bych vam moc vdecny..
Tady jsem udělal malý návod, na to jak změnit POI.
[CODE]http://rapidshare.com/files/127296048/uiigo8.rar[/CODE]
Po rozbalení vlož sloužku "ui_iGO8" k souborům data.zip, .exe, branding.zip atd. Tato složka bude nadřazená data.zip i skinům. Návod uložen v .rar souboru.
[CODE]http://rapidshare.com/files/127296048/uiigo8.rar[/CODE]
Po rozbalení vlož sloužku "ui_iGO8" k souborům data.zip, .exe, branding.zip atd. Tato složka bude nadřazená data.zip i skinům. Návod uložen v .rar souboru.