Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Downgrade z WM6 na WM5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Ahoj, mohl by ste mi prosim nekdo poradit, kde sehnat ROMku abych mohl provect downgrade z ofiko WM6 ROMky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    To nikdo nevi, kde by se mohla valet puvodni ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    skus sa pozret na www.xda-developers.com Okrem toho nenapisal si ake Treo mas, od akeho operatora(teda ak bolo brandovane)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    diky, zkusim a pak dam hned vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Tak mi to nejak nejde. Vyextrahoval sem ten soubor, prejmenoval, nahral na SDcko, restartnul, nabehla ctyrbarevna obrazovka a ted uz cekam cca pet minut a nic. Co bych mohl delat spatne? Nevadi, ze to SDcko je SDHC (4GB)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    saty. asi si na to kapnul. Pokial zariadenie nema zabudovanu priamo podporu SDHC a len ju doinstalujes nejakym patchom z SDHC nenaflashujes, dokonca ak ju nevytiahnes nepojde ti to ani kablom. Musi to byt obycajne SD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    kua, no kazdopadne dik, alespon se tu stim nebudu trapit dalsi dve hodiny. Jen je blby, ze zadnou pod 2GB nemam. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ja som nechal sdhc v artemise a maturoval som nad tym asi hodinu, uz som si myslel ze som ho odpalil :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Slava HTC a redukcim ktere mi dodali kdyz sem si koupil noveho Kaisera. Uz se to povedlo. Jen jeste podotknu, kdyby se stim nekdo taky trapil, ze na te karte nesmi byt nic jineho nez ta ROM. Hura a diky za nakopnuti.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. downgrade
    Od since v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-06-2010, 19:29
  2. Downgrade z 6.5 na 6.1?
    Od vasin_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-04-2010, 08:58
  3. Oficialni ROM a downgrade
    Od BigB_2007 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-04-2010, 13:37
  4. Compact II downgrade z WM6 na WM5
    Od shadius v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2007, 18:46