Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 48

Téma: ASUS P535 - ROM (Build 19900.1.1.0) s WM 6.1 ENG

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Originální návod vč. downloadu naleznete zde:
    http://www.wmmania.cz/content.php?id=1003
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    9

    Keby bol problem viem sa vratit na WM6 firemný softvér V4.7.17_CSY_CS00
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Návod, jak se zpět vrátit k původní české ROM :

    http://www.wmmania.cz/content.php?id=1005
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Všechno sem udělal a skončím na tomto bodu

    6) Najednou zmáčkněte tlačítka POWER+RESET+CAMERA+REC a držte dokud se nespustí flashovací program

    Předpokládám že POWER je tlačítko nahoře, CAMERA a REC vlevo a vpravo nahoře, RESET je SR tlačítko na stylus. Najednou je zmáčknu a Asus si akorát udělá SR, zkoušel jsem to 5x. Tlačítko REC mám přemapovaný, že by to bylo tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    jj tlačítka sou to ty co píšeš...chce to trošku snahy a nejlepe dva lidi....zkust to mysím při vypllem přístroji ale to už si nejsem jisty
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    23

    Muzu nekoho poprosit,aby to upnul nekam ...? uz asi petkrat jsem to zkousel stahnout a stale se mi to prerusi v pulce stahovani...Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Tady to máš:
    Kód:
    http://uloz.to/458868/GalaxyII.rar
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    23

    Dekuju moc:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    17

    Ahoj. Tak jsem zkusil WM6.1, ale jsem z nej trosku prekvapen. Kdyz se chci dostat na nastaveni klavesnice, menu je v rustine... :-( Kdyz chci kouknout na stav baterky, vse OK, ale ve druhe zalozce vidim jenom grafiku, ale nevidim zadny popis. Vite nekdo co s tim?
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Tak to je divný. u me je vše v poho.....Udelal si HR po naistalovaní ROM ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    17

    Ahoj. HR jsem myslim udelal. Nevimpresne, co myslis tim navigacnim tlacitkem. Predpokladam ten maly ctverecek, kterym se potvrzuje... A Reset - dirka pro stylus. Take muze byt problem v tom, ze jsem to stahoval z odkazu, ktery je uveden ve vlakne P535, ale myslim, ze jis psal, ze je to to same..... Jinak diky za jakoukoliv radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Ten odkaz by mel být stejný, zkus jeste pro jistotu stahnout tu ode me a uvidíš
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Ako približne dlho trvá FlashROM update. Mám nabehnutú obrazovku asi 30 min. a žiadna aktivita - iba Waiting...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Je to okolo pěti minut
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    17

    Ahojte. Takze jsem si stahl ROMku od Kesu, preflesoval a vse je OK. ROMka z linku, ktery je uveden ve vlakne P535 je jina! Doporucuju nestahovat. Kazdopadne jsem s touto verzi velmi spokojen. Start telefonu je neuveritelne rychly....
    4Harmony-stalo se mi to take. Predpokladam, ze to bylo z duvodu nezapojeni nabijecky do telefonu. Pri flash mi telefon vypsal hlasku, ze nemam zapojenou nabijecku. Kdyz jsem ji zapojil, zmenil se screen a bylo tam napsano waiting. Po 5-ti minutach jsem zmackl znova kombinaci 4 tlacitek a flashovani zacalo znovu. Tentokrate uz jsem mel ale telefon na nabijecce. Vse probehlo OK. Cas flashe max. 5 minut.....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Asus P750 Qvga, OS Build 20769.1.4.5 EN beta 1
    Od Thompson_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-02-2009, 15:25
  3. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 02:38