Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 53

Téma: WM6.1 CZ Polaris ROM (19209.1.0.2)

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Snad PhSnake brzo vydá nějaký novější build :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    86

    Citace Původně odesláno od maXtreme
    Snad PhSnake brzo vydá nějaký novější build :yes:
    moc,moc prosím:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    jj, bude onedlho snad, len som sa stahoval z Glasgow domov do Blavy
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    86

    Na htc touch cruise jde spousta ROM pro polaris. Bohužel mi tam ta CZ nejde dostat. Jde stím něco prosím udělat.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    spravil si hardSPL? potom do bootloaderu, a potom pustit flashruu.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    86

    Citace Původně odesláno od PhSnake
    spravil si hardSPL? potom do bootloaderu, a potom pustit flashruu.exe
    Při instalaci SPL naskočí na pda trikolora a spadne activesync.Dělá to u každý,krom origo z xda fora. Tak nevím kde dělám chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ked instalujes HARDSpl - precitaj si navod!!! Musis pustit nejake startspl.bat(neviem presne nazov), potom ked naskoci trikolora vytiahnut kabel pockat asi 4-5 sec. potom ho dat spat, a potom to flashne. To ze padne async je OK, lebo async bezi len pod WM. BTW: urcite je pri hardspl nejake readme.txt alebo nieco podobne to si treba precitat. mne sa to teraz nexce hladat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    86

    readme.txt tam nikde bohužel není. startspl.bat jsem také nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    pozri si toto
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    86

    A to je jeden z mých problémů, jsem lama kteráa neumí anglicki
    Tak už mi to maká. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    Soubor nbh dej na katru.Přejmenuj ho na "polaimg.nbh"dej jí do pda.Poté drž tlačítko foták a krátce zmačkni reset.Foták drž pokud ti nenaběhné bílá obrazovka.poté zmačkni power a vyčkej si na ok ok ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    jirka 3: ak neni HardSPL brickne si polarisa :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    86

    Citace Původně odesláno od jirka 3
    Soubor nbh dej na katru.Přejmenuj ho na "polaimg.nbh"dej jí do pda.Poté drž tlačítko foták a krátce zmačkni reset.Foták drž pokud ti nenaběhné bílá obrazovka.poté zmačkni power a vyčkej si na ok ok ok.
    děkuji. hotovo. rom cz nainstalovaná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    86

    Jo fon maká supr. Jen bojuji se signálem. Je to docela býda. Jsem dost často bez signálu. A to i tam, kde jsem měl před instalováním nové rom plný signál. A to jsem skusil i radio 1.64.08.21
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    Dej si tam.http://depositfiles.com/en/files/4304683
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. CZ ROM pro Polaris
    Od PhSnake v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 04-09-2010, 16:58
  2. HTC touch cruise polaris
    Od DULIBAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 22:09
  3. Problém při přehrávání rom na HTC Polaris
    Od vasakucera v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-12-2009, 12:06
  4. HTC Polaris - 3D ovladače v rom UdK R9
    Od bender_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:43
  5. xda-developers TNT.19209 Series Professional
    Od 99rk_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-05-2008, 18:04