Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Česká XT9 pro Asus P750 - výroba

  1. #1
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Takže tady je ke stažení xt9, která obsahuje české soubory. Tato xt9 je pro smartphony a na P750 mě nefunguje. Zkoušel jsem pomoci WinCE CAB Manageru vytáhnout soubory s českými daty a nahrát je do anglicko-ruské xt9 od Sorga, ale bez úspěchu.

    Kód:
    http://www.modaco.com/content/htc-juno-phoebus-juno-modaco-com/261925/modaco-shadow-xt9-language-pack-14-in-1/
    Tady je také k dispozici xt9 (et9). Z ní by se možná taky mohli zkusit vytáhnout český soubory a nějak je aplikovat na tu Sorgovu pro P750:
    Kód:
    http://www.maritime-billeder.dk/htc-vox.html
    Psal jsem přímo Sorgovi, aby mi řekl zda půjde vytvořit česká xt9, tak uvidíme co on na to. Bez pomoci Sorga to bude asi oříšek. Snad se brzo ozve.

    Tady je ještě návod, jak přidat další jazyk xt9 do smartphonu. Snad by něco z toho taky mohlo pomoc:
    Kód:
    http://www.modaco.com/content/smartphone-general-discussion/257394/tutorial-windows-mobile-smartphone-internationalization-issues/

    Edit 21.8.2008:
    Tak česká XT9 pro Asus P750 vyřešena :yes: ) Více zde.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    tak jsem s tou českou xt9 chvíli laboroval a myslím že by to mohlo jít - jsem nějak rozchodil to, aby tam byl aktivní český jazyk, jen to psalo a nabízelo posunutý jiný jazyk, nějakou holandštinu či co. myslím že to bylo jen nějak posunuté, bohužel času málo, zkuste ještě někdo otestovat. jinak pomocné dva soubory které hodně pomohou přikládám...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Takže podobně stejný úspěch jako já. Já se dostal na možnost vybrat češtinu, ale pak už nic. Ty už ji máš aspoň aktivní. Vypadá to, že ty soubory s češtinou nejsou asi kompatibilní pro pda nebo možná wm6.1. Není v HP614c česká xt9? Kdyby jo a někdo měl možnost ty data s češtinou vytáhnout, tak by to mohlo fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    opat spravim reklamu pre firmu kde robim (sorry Pavle) Adaptxt
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Když už reklama, tak nám dej aspoň víc info ohledně toho, jak se to chová na P750. Na webu to máte rozdělený na PPC a smartphony, ale P750 je PPC s klávesnicí jako smartphone. Takže můj dotaz je, jakou verzi mám nainstalovat, aby mi to fungovalo přes hard klávesnici? A jak se to chová při psaní jako T9 (musí se na ni přepnout) nebo jako XT9 (text přes klávesnici funguje všude i při jiné aktivní soft klávesnici)?

    A nabízíte někde ke stažení i cab file? Zatím mi to nabízí ke stažení jen exe soubor pro instalaci přes počítač.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    sorry, neuvedomil som si ze je to hybrid. ak by niekto skusil(ja mam len touchscreen PDA a PDA s qwerty, ani v robote nemame 12klaves+touchscreen) bol by som rad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    V práci nemůžu instalovat do pda přes počítač, takže to vyzkouším až doma. Jedině, že bys mi poskytnul cab.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Tak jsem to doma zkoušel nainstalovat. Začal jsem verzí pro pda kde to funguje dobře, ale pouze pro soft klávesnici. Když mačkám klávesy na hard klávesnici, tak to píše jen písmena. Chtělo by to nějakou úpravu, tak jak to má XT9 a pak by to bylo super! Reaguje to na psaní i na dalších soft klávesnicích a nabízí to slova nebo věty v okně hned u psaného textu. Když mám aktviní soft klávesnici Adaptxt, tak to nabízí slova také přímo nad touto klávesnicí.

    Když jsem zkoušel smartphone verzi, prve českou pak i anglickou, tak to po mě vždycky chtělo licenční klíč. Nenabídlo mi to slíbených 7 dní na zkoušku. Takže u této verze nevím jak se to chová ohledně hard klávesnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    2

    Zdravím, jen bych se chtěl zeptat jestli jste se nějak posunuli s tímto tématem dále. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    9

    Zdravím , mě by spíš zajímalo jak tu T9 vypnout uplně . Koukal jsem na http://shadowork.net , kde popisijí upravu registru , ale já to v registrech vůbec nemám :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    To by me zajimalo taky,ty registry tam vubec nemam,podotykam,ze mam origo cz rom a nehodlam menit,z anglictiny bych se asi zblaznil.
    stacilo by mi vypnout hacky a carky nebo psat klasicky A,B,C
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    9

    Přesně o to mi jde , vypnout T9 , aby když začnu psát SMS aby se nastavil automaticky režim psaní abc.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    U T9 nejde nastavit výchozí režim na ABC. To jde jen u XT9.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Kdyby tak slo v tom slovniku prepsat hacky a carky tak by mi to stacilo,tady v tomhle souboru T9CzechLdb.dll ale nevim jak na to,tohle je uplne mimo me.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Jestli ti vadí diakritika jen s sms, tak používej program UnAccentLite. Napišeš sms pomocí T9 s diakritkou a pak jen spustíš tento program a ten ti ořeže diakritiku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Volba? ASUS P552w, E-TEN M800?.. Vyhral ASUS P750 !!:)
    Od kevin19_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-03-2009, 16:34
  3. Asus A730 - modifikace baterie - výroba baterie s kapacitou 2900 mAh
    Od Cesinek v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 07:48