Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 46

Téma: Loox N560/C550 - upgrade na 128 MB RAM

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    Takže od středy mám doma moji N560, dal jsem tam poslední WM6.1 od Neplow a zatím to fachá dobře.
    Zkoušel jsem přehrávání videí a hudby v TCPMP a WMP, navigaci TT7 a IGO8 (včetně simulace dlouhé trasy) a žádný zásek nebo nestabilita.
    Celkově se mi to zdá svižnější. IGO můžu minimalizovat a pustit něco jiného, což předtím vždy spadlo.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    Včera jsem si psal se Shakalem, dneska nebo zejtra mi ho posílá. Hold 550 dělal poprvé a neměl tu správnou ROMku. Už se těším jen malej kluk.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1

    Tak to koukám jako puk ... zní to zajímavě . Kdy se začnou pájet GSM moduly? :-) Bylo by to technicky možné?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    Na gsm modul zapomeň.
    Můžeš si ho koupit do sdio slotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Tak už mám na své n560ce taky 128MB RAM a je to SUPER...žádný hlášky v IGO, že je plná paměť atd....:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Jak dlouho to trvalo a cena byla jaká?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Běžně to trvá do 14ti dnů, cena 1650Kč i s poštovným zpět.. Ale po domluvě by to snad šlo i dřív.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    11

    Nechal si ještě někdo další zvětšovat RAMku?? Začínám o tom taky přemýšlet, jen ta cena je docela vysoká .. tak jestli to za to stojí??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    Po cca půl roce zatím můžu konstatovat, že vše šlape jak má, žádný problém jsem nezaznamenal.
    S PDA se dá opravdu normálně pracovat, což před tím nešlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    1

    Je možné urobiť upgrade RAM aj na FSC Pocket Loox N520? Má to už niekto vyskúšané?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Můžeš se zkusit zeptat pitky - když umí Deli, možná by zvládl i vysavače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    1

    Dnes mi Pitka upgradnul muj FS N560 na 128MB za 1600Kc. Za par hodin hotovo, rano dat a odpoledne vyzvednout. Vse funguje OK. Spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    80

    Minulý týden jsem měl u Pitky PDA na upgrade a taky můžu vřele doporučit. Ráno jsem mu ho přivezl a po poledni bylo hotovo. Ten rozdíl v RAM je neskutečně znát, a hlavně nic nepadá. Super )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Přidávám se k ostatním. Pitka mi Loxxe upgradnul někdy v půlce července a je to sakra znát. Doporučuju :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Taky jsem po zásahu uživatele Pitka bohatší o větší RAM. Provozuji WM 6.5, kde 64MB bylo nepoužitelné. Zatím jsem zaznamenal (krom možností spustit všechny programy bez hlášky o nedostatku paměti) i mírné zrychlení. Mohu všem jen doporučit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM 6.5 pro modely N560, C550
    Od mattycz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-05-2009, 23:44
  2. Axim X51V nebo Loox N560 (C550)?
    Od Adventurer_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 19:38
  3. Dá se k C550 připojit TMC-RDS? Alternativy k C550/N560?
    Od Mira10 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-11-2007, 09:36
  4. FSC c550 || n560
    Od mallox v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-05-2007, 21:42